GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης αποκαλύπτει κύκλωμα ελληνοποιήσεων

Κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων αποκάλυψε η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την...


Κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων αποκάλυψε η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή.
Όπως είπε η κ. Παπασπύρου, οι ύποπτες ελληνοποιήσεις που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια βρίσκονται στο μικροσκόπιο της υπηρεσίας και αυτή την στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη προκαταρκτική εξέταση από τον Εισαγγελέα Διαφθοράς για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί.
«Δεν είναι μόνο αυτές καθαυτές οι ελληνοποιήσεις , αλλά πώς αυτοί οι άνθρωποι έρχονται και παίρνουν συντάξεις εδώ- γιατί βγαίνουν συντάξεις από τον ΟΓΑ -, πώς παίρνουν προνοιακά επιδόματα. Και αυτοί έρχονται, παίρνουν τα χρήματα και φεύγουν» τόνισε η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης , σημειώνοντας πως υπάρχει «ψωμί» στην συγκεκριμένη υπόθεση.
Παράλληλα , αναφέρθηκε στα βασικά θέματα που περιλαμβάνονται στην ετήσια έκθεση της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης , η οποία παρουσιάστηκε χθες.
Ακούστε το ηχητικό

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση