GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Δήμαρχος Περιστερίου για την προκήρυξη διαγωνισμού που προκάλεσε σάλο

Για την προκήρυξη διαγωνισμού από τη δημοτική αρχή Περιστερίου που αναρτήθηκε στη Διαύγεια και στην οποία το κείμενο διακόπτεται από αν...


Για την προκήρυξη διαγωνισμού από τη δημοτική αρχή Περιστερίου που αναρτήθηκε στη Διαύγεια και στην οποία το κείμενο διακόπτεται από αναφορά, εντός παρενθέσεως, που αναφέρει: «Κώστα τις έχουν οι προμηθευτές που θέλουμε; αλλιώς προσάρμοσέ το», μίλησε ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης στο κεντρικό δελτίο του Realfm 97,8 και τον Νίκο Στραβελάκη.
"Επειδή η αλήθεια δεν φοβάται τον εισαγγελέα και τη Δικαιοσύνη, επειδή κι εγώ είμαι ένας από αυτούς που σε τέτοιες περιπτώσεις πιστεύω στο φως της αλήθειας που πηγάζει μέσα από τις έρευνες των εισαγγελικών αρχών, για αυτό, σήμερα κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά στον προϊστάμενο Εισαγγελίας προκειμένου να επιληφθεί του θέματος, για να ασκηθούν τα νόμιμα σε όσους αναλογούν ευθύνες" δήλωσε ο κ. Παχατουρίδης.
"Περιμένω να μου πει ο εισαγγελέας, αν πήγαν να μου στήσουν κάτι ή είναι αφελές. Αλλά είτε το ένα είτε το άλλο, είναι πράγματα που όταν τα διαβάζει ο πολίτης οργίζεται, με πρώτον εμένα" τόνισε ο Δήμαρχος Περιστερίου.
"Να τιμωρηθούν παραδειγματικά όσοι έβαλαν σε μια τέτοια περιπέτεια τον Δήμο" σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Παχατουρίδης.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση