Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2017

  Εξοργισμένοι οι ομογενείς για τα χρήματα που έστειλαν για τους σεισμόπληκτους


  Την έντονη αντίδραση των Ελλήνων ομογενών στην Αυστραλία προκάλεσε το γεγονός ότι τα χρήματα που συγκέντρωσαν μέσω της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας και έστειλαν στους σεισμόπληκτους της Μυτιλήνης δεν έφτασαν ποτέ σε εκείνους.
  Ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, δημοσιογράφος του ελληνικού προγράμματος SBS στην Αυστραλία, μιλώντας στον Relafm 97,8 και τον Μάνο Νιφλή, επεσήμανε ότι "υπάρχουν έντονες αντιδράσεις και είναι εύλογες. Οι άνθρωποι εδώ στην ομογένεια έχουν "ξανακαεί" με τέτοιου είδους υποθέσεις".
  Ο κ. Λογοθέτης πρόσθεσε επίσης ότι σε στο πλαίσιο του ρεπορτάζ, μίλησαν με εκπρόσωπο της Μητρόπολης και τους είπαν ότι δεν υπάρχει ούτε ευρώ στην Μητρόπολη καθώς και ότι έδωσαν τα χρήματα στις εκκλησίες.
  "Όταν πληροφορήθηκαν οι ομογενείς που έδωσαν τον οβολό τους για το πού τελικά θα πάνε τα χρήματα, τα μηνύματα που λαμβάναμε στο Facebook, ήταν από "ντροπή" μέχρι ξεκάθαρη οργή και ύβρεις" τόνισε ο Αλέξανδρος Λογοθέτης.
  Ακούστε το ηχητικό:
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Εξοργισμένοι οι ομογενείς για τα χρήματα που έστειλαν για τους σεισμόπληκτους Rating: 5 Reviewed By: Press- gr