Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ
Κυκλοφόρησε το 2o φύλλο. Κάντε κλικ για να το δείτε...
 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2017

  Κωνσταντοπούλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα ακραίο νεοφιλελεύθερο μόρφωμα


  "Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι Αριστερά, είναι ένα ακραίο νεοφιλελεύθερο μόρφωμα που δυστυχώς έκλεψε τη λέξη Αριστερά και πρόδωσε την Αριστερά", είπε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
  Ερωτηθείσα για τις δηλώσεις της ότι εάν ερχόταν στην εξουσία η Πλεύση Ελευθερίας θα έκλεινε τα 'μέσα μαζικής προπαγάνδας' και ότι θα έπαιρνε τις περιουσίες όσων εργάστηκαν για να μπει η χώρα σε μνημονιακό καθεστώς, η κ. Κωνσταντοπούλου απάντησε μεταξύ άλλων ότι "τα μέσα της προπαγάνδας, της διαφθοράς και της διαπλοκής θα κλείσουν... Σήμερα δεν υπάρχει ενημέρωση στη χώρα... Αυτό είναι απολύτως συνδεδεμένο με το καθεστώς των μνημονίων, απολύτως συνδεδεμένο με τη διαπλοκή η οποία ζει και βασιλεύει και ανασυντίθεται. Είναι απολύτως συνδεδεμένο με το γεγονός ότι αντί να έχουμε ενημέρωση, έχουμε έλεγχο της ενημέρωσης και της πληροφορίας" και πρόσθεσε:
  "Θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι εγώ δεν μιλώ για μία διαδικασία στην οποία θα βγει ένας πρωθυπουργός ή μία κυβέρνηση και θα κλείσει το ένα ή το άλλο. Μιλάμε για μία διαδικασία κινήματος, μιλάμε για μία διαδικασία στην οποία οι πολίτες μπαίνουν στην πρώτη γραμμή... Η διαδικασία της υποβολής της χώρας στο μνημόνιο, είναι μία διαδικασία κακουργηματική. Ο λαός και κυρίως οι νέες γενιές αλλά και οι μεγαλύτερες και το κράτος και το Δημόσιο, έχουν υποστεί τεράστια ζημιά από αυτή την υποβολή... Για αυτή τη ζημιά πρέπει να ζητηθεί αποζημίωση. Όπως θα κάνατε εάν σας γκρέμιζε κάποιος το σπίτι, θα ζητούσατε αποζημίωση από εκείνον που γκρέμισε το σπίτι σας. Εάν αυτός που γκρέμισε το σπίτι σας είχε περιουσία θα κάνατε κατάσχεση στην περιουσία του. Αυτά τα αυτονόητα που πρέπει να γίνονται και που κάνει ο καθένας για το σπίτι του, δυστυχώς δεν είχαμε κυβερνήσεις να τα κάνουν για το ελληνικό Δημόσιο γιατί ήταν οι ίδιες που προκαλούσαν αυτή τη ζημιά... Απέναντι σε όλα αυτά η Δικαιοσύνη πρέπει να λειτουργήσει με ανεξάρτητο τρόπο. Για να λειτουργήσει η Δικαιοσύνη πλέον πρέπει να μιλήσουμε για μικτά ορκωτά δικαστήρια, για συμμετοχή δηλαδή των πολιτών στη διαδικασία της απονομής της Δικαιοσύνης".
  Κληθείσα να σχολιάσει την πορεία της χώρας μέχρι τον επόμενο Αύγουστο και μετά κ. Κωνσταντοπούλου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι "η επιβολή στη χώρα του καθεστώτος των μνημονίων είναι μία σχεδιασμένη επιλογή, η οποία έχει προκαλέσει τρομακτική δυστυχία, απίστευτο αδιέξοδο και έχει διευκολύνει συμφέροντα... Τα μνημόνια δεν τελειώνουν επειδή αναγγέλλεται μία ημερομηνία. Τα μνημόνια ήδη έχουν προδιαγεγραμμένη διάρκεια μέχρι το 2060. Η διάρκεια αυτή είναι βέβαιο ότι θα παραταθεί εάν οι ίδιοι οι πολίτες δεν ξεσηκωθούν, εάν δεν αντιδράσουν σε αυτή την επιβολή".
  Ακούστε το ηχητικό:
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Κωνσταντοπούλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα ακραίο νεοφιλελεύθερο μόρφωμα Rating: 5 Reviewed By: Press- gr