GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σταϊκούρας: Να υπάρξει πρόνοια για να προστατευτούν οι πρώτες κατοικίες των οικονομικά αδύναμων

Στο θέμα των πλειστηριασμών αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο βουλευτής και τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Σταϊκούρας, μιλώ...


Στο θέμα των πλειστηριασμών αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο βουλευτής και τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Σταϊκούρας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ευαίσθητο ζήτημα, το ζήτημα των πλειστηριασμών και το οποίο θα πρέπει να συνδυάζει κοινωνική ευαισθησία και κοινωνική ευθύνη. Πρέπει δηλαδή να εξασφαλίζεται προστασία για όσους έχουν πραγματική ανάγκη, χωρίς να συνεχίζει όμως να υφίσταται καθεστώς προστασίας για όσους έχουν κατά τεκμήριο τη δυνατότητα να εξυπηρετήσουν το χρέος τους εις βάρους του υπόλοιπου κοινωνικού συνόλου" είπε μεταξύ άλλων ο κ. Σταϊκούρας και πρόσθεσε:
"Η ΝΔ έχει ως πρώτο μέλημα της την αποκάλυψη των στρατηγικών κακοπληρωτών... Από την άλλη πλευρά, η ΝΔ έχει ως ακρογωνιαίο λίθο της πολιτικής της, την προστασία των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας. Άρα, χρειάζεται να υπάρξει πρόνοια ώστε να προστατευτούν από πλειστηριασμούς οι πρώτες κατοικίες των αδύναμων οικονομικών στρωμάτων".
Αναφερόμενος στην ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης ο τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε ότι "η τρίτη αξιολόγηση έπρεπε να κλείσει τέλος Οκτωβρίου, αυτό υπέγραψε η κυβέρνηση φέτος το καλοκαίρι. Δυστυχώς, δεν έκλεισε τέλος Οκτωβρίου με κόστος για την πραγματική οικονομία... Άρα, ήδη έχουμε καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης... Η εκταμίευση πόρων μετατίθεται για το τέλος Ιανουαρίου από ότι φαίνεται".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση