GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Άδωνις για τα απόρρητα έγγραφα: Δεν πιστεύω ο κ. Βούτσης να θέλει να κουκουλώσει την υπόθεση

Αιχμές κατά του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, άφησε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην εκπομπή του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου στον Realfm...


Αιχμές κατά του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, άφησε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην εκπομπή του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου στον Realfm 97,8, με αφορμή τα απόρρητα έγγραφα που κατέθεσε για τη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Σημειώνεται ότι σήμερα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κατήγγειλε ότι οι υπηρεσίες της Βουλής δεν του επέτρεψαν να δει τα έγγραφα, ενώ λίγο αργότερα, με απόφαση του προέδρου της βουλής σφραγίστηκαν και ο φάκελος παραδόθηκε στον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης.
"Απόρρητα ήταν τα έγγραφα μέχρι την ώρα που έφτασαν στα χέρια ενός βουλευτή. Από τη στιγμή που ένας βουλευτής έχει γνώση, πρέπει να έχουν γνώση και οι υπόλοιποι 299 και να τα κόψουν αυτά γιατί αρχίζω να εκνευρίζομαι πολύ. Πάμε σε μια συζήτηση όπου ένας βουλευτής ξέρει κάτι που δεν ξέρουν οι υπόλοιποι Ο κ. Λοβέρδος έχει λάβει γνώση άρα τα έγγραφα παύουν να είναι απόρρητα" είπε ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος στη συνέχεια διερωτήθηκε:
"Δεν πιστεύω ο κ. Βούτσης να θέλει να κουκουλώσει την υπόθεση. Δεν πιστεύω να έχει κανένα έγγραφο μέσα που ρίχνει την κυβέρνηση και να θέλει ο κ. Βούτσης να τους βγάλει λάδι".
O κ. Γεωργιάδης διευκρίνισε ότι δεν είναι μόνο εκείνος, αλλά συνολικά η ΝΔ, που θέλει να δει τα επίμαχα έγγραφα και τόνισε: "Αν το έγγραφο ήταν για υπόθεση που ενοχοποιούσε τη ΝΔ δεν θα είχαν δείξει την ίδια ευαισθησία . Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία".
Όσον αφορά στην αναβολή της συζήτησης, έπειτα από αίτημα του Πρωθυπουργού, o αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε:
"Ο κ. Τσίπρας σήμερα σύρθηκε στη συζήτηση, εκβιαζόμενος από τον Πάνο Καμμένο. Ξέρετε καμία περίπτωση στο παρελθόν που ο πρωθυπουργός της χώρας συμμετέχει στη συζήτηση επίκαιρης επερωτήσεως; "

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση