GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κοντονής για την επίθεση των Χρυσαυγιτών: Ο πολιτικός τους χρόνος έχει τελειώσει

Στην επίθεση σε βάρος γυναικών έξω από το Εφετείο Αθηνών από μέλη της Χ.Α. αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας κ...


Στην επίθεση σε βάρος γυναικών έξω από το Εφετείο Αθηνών από μέλη της Χ.Α. αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Σταύρος Κοντονής, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Φαίνεται ότι συνειδητοποιούν και οι ίδιοι ότι ο πολιτικός τους χρόνος έχει τελειώσει... Φαίνεται ότι οι συνεχείς αποκαλύψεις οι οποίες γίνονται τους έχουν προσδώσει έναν έντονο εκνευρισμό και πλέον ακόμα και να θέλουν να κρυφτούν, δεν τους αφήνει η ίδια η ιδεολογία τους, η οποία είναι ιδεολογία βίας και αντιπαράθεσης με άθλια μέσα έναντι των όσων δεν συμφωνούν με αυτούς" είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κοντονής και πρόσθεσε:
"Είχαμε λοιπόν μία επανάληψη και θεωρώ ότι δικαίως όλος ο πολιτικός κόσμος καταδίκασε αυτή τη στάση. Αποδεικνύει την εγκληματική φύση αυτής της οργάνωσης και τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται και με τον τρόπο που αντιμετωπίζει όσους δεν συμφωνούν με τις απόψεις της".
Κληθείς να σχολιάσει την επιστροφή στη φυλακή του Άκη Τσοχατζόπουλου και συγγενικών του προσώπων και ερωτηθείς με ποιο τρόπο πρέπει να αντιμετωπίζει η Δικαιοσύνη τέτοιες περιπτώσεις, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σημείωσε μεταξύ άλλων ότι "ο νόμος προβλέπει όλες τις περιπτώσεις εκείνες και ο εισαγγελέας εκτέλεσης ποινών θα καταλήξει εάν και πόσο χρονικό διάστημα θα πρέπει να παραμείνει στη φυλακή. Εάν υπάρχει θέμα υγείας, πάλι ο νόμος προβλέπει τα αρμόδια συμβούλια τα οποία θα γνωμοδοτήσουν στα δικαστικά όργανα για την προσωρινή αποφυλάκιση του ή την έκτιση της ποινής σε κατ οίκον περιορισμό. Ο νόμος είναι ο γνώμονας και ο νόμος ισχύει έναντι πάντων".
Σχετικά με την κριτική που δέχεται η κυβέρνηση από την αντιπολίτευση για την ανομία στα Εξάρχεια ο κ. Κοντονής ανέφερε μεταξύ άλλων ότι "αυτοί οι οποίοι μας κατηγορούν, το πρόβλημα αυτό δεν το έλυσαν. Επομένως, να μην λένε ότι το δημιουργήσαμε εμείς και ότι δείχνουμε ανοχή... Θεωρώ ότι κάθε φορά που η ΝΔ είναι στην αντιπολίτευση ανακαλύπτει τα Εξάρχεια με ένα περίεργο τρόπο".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση