GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δρίτσας: Να επανεξετάσουμε εάν πρέπει να γίνει η συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία

Στη χθεσινή συζήτηση στη βουλή για τη συμφωνία πώλησης στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία αναφέρθηκε ο Θοδωρής Δρίτσας, μιλώντας στο...

Στη χθεσινή συζήτηση στη βουλή για τη συμφωνία πώλησης στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία αναφέρθηκε ο Θοδωρής Δρίτσας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.
"Χωρίς κανένα κομματικό πατριωτισμό, χθες η ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η Φώφη Γεννηματά, ο Ανδρέας Λοβέρδος, όλοι που πρωταγωνίστησαν αυτό το 15νθήμερο στην αντι-ΣΥΡΙΖΑ εκστρατεία, στην πραγματικότητα αυτοακυρώθηκαν, να μην πω κατατροπώθηκαν. Διότι έστησαν ένα κλίμα σκανδάλου και δεν προέκυψε καμία ένδειξη ενοχής του Πάνου Καμμένου σε ένα σκάνδαλο" είπε μεταξύ άλλων ο κ. Δρίτσας και πρόσθεσε:
"Αυτό είναι ανεύθυνη, καταστροφική, μηδενιστική, επικίνδυνη πολιτική που δηλητηρίασε για μία ακόμη φορά το δημόσιο βίο 15 ημέρες τώρα, ενώ έχουμε πολύ σοβαρά ζητήματα την τρίτη αξιολόγηση, την προοπτική εξόδου από το μνημόνιο, την επαναδιαπραγμάτευση του χρέους, την έξοδο στις αγορές, τα ζητήματα της Δικαιοσύνης... Εγώ δεν ευχαριστήθηκα καθόλου τη χθεσινή συνεδρίαση της βουλής, ήταν αρκετά νοσηρό, δεν μου άρεσε".
Στο ερώτημα γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία ο κ. Δρίτσας απάντησε μεταξύ άλλων ότι "νομίζω ότι και από τη χθεσινή συζήτηση προέκυψε ότι σε όλη τη διαδικασία παρεισέφρησαν διάφοροι παράγοντες, κυρίως από την πλευρά των Σαουδαράβων, με αποτέλεσμα μέχρι στιγμής η συμφωνία να μην έχει υλοποιηθεί. Νομίζω ότι ακριβώς αυτό δίνει τη δυνατότητα με μία νηφάλια συζήτηση, να επανεξετάσουμε το εάν πρέπει ή όχι να γίνει αυτή η συμφωνία... Μπορούμε πραγματικά να επανεξετάσουμε, μαζί και με το υπουργείο Εξωτερικών, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, την κυβέρνηση, την επιτροπή της βουλής, το ζήτημα".
Ακούστε το ηχητικό:

1 σχόλιο

  1. Ο Θεός να μας φυλάξει από τον Φασισμό του Σύριζα!
    Πριν από λίγο στην στην Βουλή, σήμερα Τρίτη 28 Νοεμβρίου και ώρα 12-13 μ.μ. σε μια επιτροπή ο βουλευτής του Σύριζα Μαντάς Χρήστος , δηλαδή ο Σύριζα, κατέθεσε ως σκέψη του; Την πρόταση να δημιουργηθεί μια επιτροπή η οποία θα παίρνει τα όσα λέγονται από όλους τους βουλευτές και να τα επεξεργάζεται ούτως ώστε το παραγόμενο προϊόν να είναι ψαλιδισμένο-εμπλουτισμένο κατά πως θέλει αυτή η επιτροπή, ( και αυτό το προϊόν να δίδετε πιθανώς από κάποιο μέσον ως Ορθή Αλήθεια, δική μου σκέψη ) και ως παράδειγμα έφερε τρεις τυχαίες περιπτώσεις που κατά την γνώμη του χρειαζόταν ψαλίδισμα-εμπλουτισμο, και οι οποίες ΟΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΩΣ, αφορούσαν θέσεις βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας…….
    Ο Θεός να μας φυλάξει από τον Φασισμό του Σύριζα!
    Το πιο τραγικό είναι ότι ουδείς από τους βουλευτές της αντιπολίτευσης δεν κατάλαβε τίποτα….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση