GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μαντάς για το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής: Ήταν ένα λάθος που δεν πρέπει να κάνει ένα τέτοιο όργανο

"Ήταν ένα λάθος που ένας τέτοιος οργανισμός δεν πρέπει να το κάνει. Και είναι πράγματι έκπληξη. Δεν ξέρω γιατί αυτή τη φορά τη συγ...


"Ήταν ένα λάθος που ένας τέτοιος οργανισμός δεν πρέπει να το κάνει. Και είναι πράγματι έκπληξη. Δεν ξέρω γιατί αυτή τη φορά τη συγκεκριμένη, υπήρξε αυτό το λάθος" τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.
Επίσης, τόνισε ότι η συζήτηση που έγινε για το προσχέδιο του προϋπολογισμού δεν αφήνει κανένα περιθώριο αναθεώρησης των προβλέψεων και των στοιχείων του προϋπολογισμού.
Σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ εμφανίζεται στη λίστα των Paradise Papers, ο κ. Μαντάς είπε:
"Υπάρχει συνολικό και παγκόσμιο θέμα με τα Paradise Papers. Καμιά φορά μοιάζουμε να μην βλέπουμε τη συνολική εικόνα και η συνολική εικόνα είναι ότι οι υπερπλούσιοι όπως φαίνεται βρίσκουν νομότυπες οδούς να διατηρούν τα κέρδη τους και να αποφεύγουν τις φορολογίες. Έχει δώσει ορισμένες απαντήσεις η κ. Μαρέβα Μητσοτάκη. Νομίζω ότι ισχύει ταυτόχρονα ότι όλες οι υποθέσεις θα διερευνηθούν με βάση τη νομοθεσία που ισχύει στη χώρα μας".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση