GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ρένα Δούρου για τις καταστροφές από τις πλημμύρες

"Οι εικόνες είναι εικόνες μεγάλης καταστροφής" είπε μεταξύ άλλων η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, μιλώντας στον Realfm 9...


"Οι εικόνες είναι εικόνες μεγάλης καταστροφής" είπε μεταξύ άλλων η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, αναφερόμενη στις καταστροφές που προκλήθηκαν από τη θεομηνία.
"Από την Κυριακή, η μετεωρολογική υπηρεσία μας είχε ενημερώσει, όλες τις Αρχές που εμπλέκονται με την πολιτική προστασία. Αυτό βέβαια δεν είναι αρκετό, διότι το να γνωρίζουμε, να κηρύττουμε σε έκτακτη ανάγκη, να κλείνουμε τα σχολεία, να είναι από το πρωί οι υπηρεσίες της Περιφέρειας και να προσπαθούν να εμποδίσουν τα φερτά υλικά, να κρατήσουν κλειστά φρεάτια ώστε να αποφευχθεί ο πολλαπλασιασμός των ζημιών από τη μεγάλη βροχόπτωση, δεν είναι αρκετό" σημείωσε η κ. Δούρου και πρόσθεσε:
"Χρειάζεται ένα πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων αρκετά υψηλό για να έχουμε αντιπλημμυρική θωράκιση της ευρύτερης περιοχής... Για την απώλεια ζωής μίας συμπολίτισσας μας, μίλησα με τον κ. Γιόβα και μου είπε ότι μέχρι στιγμής μπορώ να σας πω ότι δεν αθροίζουμε στην απώλεια αυτής της ζωής κάποια άλλη".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση