GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση Αυγενάκη κατά Καμμένου: Βρίσκεται σε πανικό

Σφοδρή επίθεση κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης...


Σφοδρή επίθεση κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Αυτή τη στιγμή στην επικαιρότητα υπάρχει η υπόθεση Καμμένου. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της χώρας μας έχει βάλει στο παιχνίδι μεσάζοντα με προμήθειες για την πώληση εξοπλιστικού συστήματος, δηλαδή για δημόσιο χρήμα, για περιουσία του ελληνικού κράτους και ένας κύριος οποίος είναι λαθρέμπορος όπλων, καταδικασμένος πολλάκις και με διεθνή εντάλματα σύλληψης" είπε μεταξύ άλλων ο κ. Αυγενάκης και πρόσθεσε:
"Γιατί ο κ. Καμμένος απέκρυψε από τη βουλή την ύπαρξη του κ. Παπαδόπουλου, ως μεσάζοντα, άρα προμήθειες, γιατί το απέκρυψε και ποιος είναι ο κ. Παπαδόπουλος; Δεν γνώριζε ότι ο κ. Παπαδόπουλος έχει καταδικαστεί για λαθρεμπόριο όπλων; Και από την άλλη υπάρχουν εντάλματα σύλληψης για διάφορα πράγματα που έχουν συμβεί και που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας; Κάλυπτε ένα λαμόγιο; Έναν καταδικασμένο για λαθρεμπόριο όπλων και το απέκρυψε από τη βουλή; Πουλά βλήματα μέσω του κ. Παπαδόπουλου την ώρα που το αγνοεί η Σαουδική Αραβία;… Η Σαουδική Αραβία αγνοεί αυτόν τον κ. Παπαδόπουλο και ζητά 100.000 βλήματα όταν το deal Παπαδόπουλο με Καμμένο είναι για 300.000 βλήματα".
Σχετικά με τη δήλωση του κ. Καμμένου για τα απόρρητα έγγραφα ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι "εδώ ζούμε το απόλυτο αλαλούμ, βλέπουμε τον απόλυτο πανικό της κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου... Έχουμε τον Τσίπρα εξαφανισμένο επί 17 ολόκληρες ημέρες, τον Καμμένο ο οποίος βρίσκεται σε πανικό και προσπαθεί με ταξίδια στη Σαουδική Αραβία να καλύψει μία υπόθεση... Κατά την άποψη της αξιωματικής αντιπολίτευσης τίποτα δεν πρέπει μείνει κρυφό, τίποτα δεν πρέπει να μείνει χωρίς να ερευνηθεί, όλα στο φως".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση