GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σπυράκη: Οτιδήποτε ελαφρύνει τους Έλληνες θα έχει τη στήριξη μας

Στη διανομή του κοινωνικού μερίσματος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, μιλώντας στον Realfm 97,8 κ...


Στη διανομή του κοινωνικού μερίσματος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή.
"Είναι μία απόφαση που έλαβε ο Πρόεδρος της ΝΔ και δεν έχω ακούσει να υπάρχει καμία αντίρρηση. Είναι σαφές ότι αυτό το κάνουμε για λόγους αρχής, διότι οτιδήποτε ελαφρύνει τους Έλληνες θα έχει τη στήριξή μας. Πέρσι δεν ψηφίσαμε αυτή τη διανομή γιατί δεν είχε γίνει καμία συζήτηση και καμία συμφωνία με τους δανειστές. Εδώ, θα ήθελα να θυμίσω την πρόσφατη έκθεση της Κομισιόν, στην οποία αναφέρεται πόσο μας κόστισε η καθυστέρηση της δεύτερης αξιολόγησης. Το γεγονός ότι δεν ολοκληρώθηκε η δεύτερη αξιολόγηση οφείλονταν και σε αυτή τη συμπεριφορά της κυβέρνησης" είπε μεταξύ άλλων η κ. Σπυράκη και πρόσθεσε:
"Είδαμε την κυβέρνηση να φέρνει στη Βουλή έναν νόμο που αναφέρει μόνο, ότι θα δοθούν 720 εκατ. χωρίς να εξηγεί τίποτα άλλο... Ο πρωθυπουργός έδωσε προφορικά κάποια παραδείγματα και στη Βουλή δεν πήγε απολύτως τίποτα ως νομοσχέδιο, παρά μόνο ο κεντρικός αριθμός. Τι δείχνει αυτό; Ότι ήταν τελείως απροετοίμαστοι, ότι έτρεχαν μέσα στη νύχτα να ανακοινώσουν... Επιχειρεί να επιστρέψει με τη μορφή μερίσματος 720 εκατ., δηλαδή περίπου το 1/20 και συγχρόνως εμφανίζει ως παροχή το γεγονός ότι θα είναι συνεπές το Δημόσιο έναντι των συνταξιούχων και θα επιστρέψει τις εισφορές που έχει αφαιρέσει από τους συνταξιούχους".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση