Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Ο καθηγητής που δέχθηκε επίθεση καταγγέλλει κακουργηματικές πράξεις στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Share it:

Καταγγελίες "φωτιά" έκανε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή ο αναπληρωτής καθηγητής της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Γεώργιος Παύλος, ο οποίος χθες έπεσε θύμα επίθεσης. Οι δράστες τρύπησαν τα λάστιχα του αυτοκινήτου του, ενώ με κόκκινη μπογιά έγραψαν τη λέξη ΑΝΤΙFA και ζωγράφισαν σφυροδρέπανα.
Ο κ. Παύλος συνδέει την επίθεση με το γεγονός ότι έχει καταγγείλει πράξεις βίας μέσα στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο και κάνει λόγο για κακουργηματικές πράξεις.
"Εγώ έχω καταγγείλει, πέρα από τα γεγονότα βίας συγκεκριμένων φοιτητικών ομάδων, μειοψηφικών - μιλάω για 20 το πολύ 30 άτομα που ασκούν βία μέσα στο πανεπιστήμιο - ένα είδος διαπλοκής μεταξύ διοίκησης και αυτών των φοιτητών , οπότε γίνεται ακόμη πιο εκρηκτικό το μείγμα. Διαπλοκής, με την έννοια συνεργασίας. Οι φοιτητές που ηγούνται μιας τρομοκράτησης και μάλιστα πολλοί από αυτούς είναι υπεύθυνοι για κακουργηματικές πράξεις σύμφωνα με αυτεπάγγελτες διώξεις που έχουν γίνει σε μεμονωμένους φοιτητές που έχουν δείρει και τρομοκρατούνται επειδή τολμούν να πουν τη γνώμη τους" είπε ο κ. Παύλος, αναφέροντας συγκεκριμένα περιστατικά φοιτητών οι οποίοι έχουν ξυλοκοπηθεί σε τέτοιο βαθμό που έχουν καταλήξει στο νοσοκομείο.
"Δυστυχώς η διαπλοκή είναι συγκεκριμένη. Ο νυν αντιπρύτανης κ. Κουκουρλής συνοδευόμενος από τα βασικά στελέχη αυτών των ομάδων που ασκούν τρομοκρατία και δέρνουν κόσμο, μπαίνει στο αμφιθέατρο και διώχνει συναδέλφους του που είναι ανεπιθύμητοι.
Εγώ θεώρησα καθήκον μου να καταγγείλω δημόσια τα γεγονότα βίας για να προλάβουμε ακόμη και γεγονότα θανάτου, διότι όταν 20-30 άνθρωποι χτυπούν με λυσσαλέο τρόπο έναν άνθρωπο και τον σέρνουν στο έδαφος, ακόμη και κοπέλες που πρόσκεινται σε αυτές τις ομάδες, λέμε ότι αυτό δεν μπορούμε να το ανεχτούμε πια στο πανεπιστήμιο" τόνισε ο καθηγητής.
"Θεωρώ ηθικά υπεύθυνους τον πρώην πρύτανη, τον κ. Καραμπίνη, τον νυν αντιπρύτανη τον κ. Κουκουρλή. Αγωνίζεται ο σημερινός αναπληρωτής πρύτανης γιατί ο κ. Καραμπίνης, επαύθηκε από τον υπουργό και σε αυτό συνέβαλαν και οι δικές μου δημόσιες καταγγελίες. Γι' αυτό και τιμωρούμαι, πέρασα ΕΔΕ, με έπαυσαν από τα μαθήματα, έκανα διοικητικά δικαστήρια και το υπουργείο απεφάνθη ότι είναι παράνομο να παύεται ένας πανεπιστημιακός. Δηλαδή υπάρχει μια χούντα μέσα στο Δημοκρίτειο που έχει στηθεί από την προηγούμενη διοίκηση και έχει τεράστια ισχύ. Διαπλέκεται αυτή η ομάδα με αυτές τις ομάδες φοιτητών, διότι εξυπηρετούν αλλήλους.
Αποφάσισα με κάθε κόστος να τα καταγγείλω δημόσια. Με στοχοποιούν ως φασίστα, ότι κάνω μηνύσεις σε φοιτητές, εγώ δεν έχω κάνω τίποτα, αλλά θεωρώ ότι οι φοιτητές που ασκούν βία μέσα στο πανεπιστήμιο σε βάρος συμφοιτητών τους πρέπει να διαγράφονται" είπε, ενώ αναφερόμενος στον πρώην πρύτανη και τον νυν αντιπρύτανη και τα περί διαπλοκής τόνισε:
"Αυτά τα έχω καταγγείλει και μου έχει κάνει μήνυση ο κ. Καραμπίνης με βασικό μάρτυρα τον κ. Κουκουρλή. Και αναπαράγουν όσα αυτοί οι φοιτητές λένε, ακόμη και στην ΕΔΕ λέγονται αυτά που οι φοιτητές γράφουν στις αφίσες εναντίον μου. Σαν η διοίκηση του πανεπιστημίου να είναι ο βασικός συνεργάτης αυτών των ομάδων".

Share it:
Reactions:

Κοινωνία

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση