GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση δεν μπορεί να παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο

Στο θέμα της διήμερης άδειας που δόθηκε στον Δημήτρη Κουφοντίνα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χα...


Στο θέμα της διήμερης άδειας που δόθηκε στον Δημήτρη Κουφοντίνα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Αντιδρούμε γιατί είχαμε αντιδράσει και στην αντίστοιχη περίπτωση του Χριστόδουλου Ξηρού, που είχε αποφυλακιστεί με τη δική μας κυβέρνηση και μετά είχε εξαφανιστεί και τότε αμέσως υπήρξαν αντιδράσεις για την απόφαση του συμβουλίου και ασκήθηκε πειθαρχικός έλεγχος εναντίον αυτών που αποφάσισαν την αποφυλάκιση του... Η κυβέρνηση δεν μπορεί να παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο. Όλα αυτά σε σχέση με τη εφαρμογή των νόμων τα ακούω, αλλά την ίδια στιγμή υπάρχει και μία κυβέρνηση που δεν μπορεί να είναι απλώς παρατηρητής των εξελίξεων" είπε μεταξύ άλλων ο κ. Χατζηδάκης και πρόσθεσε:
"Έχει μία υποχρέωση ο υπουργός Δικαιοσύνης και η κυβέρνηση συνολικά, να τοποθετηθούν στο θέμα αυτό, αντί να σιωπούν. Η σιωπή επιδέχεται πολλών ερμηνειών... Η κυβέρνηση όχι μόνο δεν διορθώνει τα όποια λάθη υπήρχαν στο παρελθόν, αλλά έχει πάει προς την αντίθετη κατεύθυνση με τον νόμο Παρασκευόπουλου... Η κυβέρνηση μπορεί να κάνει δύο πράγματα, το ένα είναι να τοποθετηθεί πολιτικά... και δεύτερον πρέπει να εξετάσει τη δυνατότητα ασκήσεως πειθαρχικού ελέγχου εναντίον αυτών που αποφάσισαν ότι ένας άνθρωπος που έχει συμμετάσχει σε 11 δολοφονίες και δηλώνει αμετανόητος να βγαίνει με άδεια. Κάτι πρέπει να κάνει και αυτή η κυβέρνηση".
Αναφερόμενος στα Paradise Papers ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε μεταξύ άλλων ότι "ο ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίζεται με τον δικό του τρόπο ότι υπήρχε κάτι το ύποπτο, τόσο ύποπτο που υπήρχε στο βιογραφικό της ως επιχειρηματική δραστηριότητα... Όλο αυτό το πράγμα ήταν δηλωμένο... Τώρα που επιχειρεί να οργανώσει τη φθινοπωρινή του αντεπίθεση προσπαθεί κακότεχνα να το σερβίρει".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση