GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανδρουλάκης: Τη μορφή του νέου φορέα θα την αποφασίσουν οι ψηφοφόροι στο ιδρυτικό συνέδριο

Νέες αιχμές κατά της Φώφης Γεννηματά και του Σταύρου Θεοδωράκη άφησε, ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς,Νίκ...


Νέες αιχμές κατά της Φώφης Γεννηματά και του Σταύρου Θεοδωράκη άφησε, ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς,Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.
Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας τη συμφωνία Γεννηματά-Θεοδωράκη να μην ενοποιηθούν οι Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού είπε:
«Τη μορφή του φορέα δεν θα την αποφασίσει ούτε η Φώφη Γεννηματά, ούτε ο Σταύρος Θεοδωράκης ούτε εγώ, ούτε ο Μανιάτης, ούτε ο Καμίνης ούτε οι υπόλοιποι. Θα την αποφασίσουν οι πολίτες, που στις 12 και 19 Νοεμβρίου είναι συνιδρυτές και μετά στο ιδρυτικό συνέδριο θα έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν και να διαμορφώσουν ως σύνεδροι την απόφαση του πως θα προχωρήσει αυτός ο φορέας. Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε ερήμην των πολιτών, οποιοσδήποτε κι αν εκλεγεί, οποιοσδήποτε κι αν συμφωνήσει. Στο ιδρυτικό συνέδριο θα παρθούν οι αποφάσεις για τη φυσιογνωμία του φορέα».
Σε όσους υποστηρίζουν πως η απόφαση για μη ενοποίηση των Κ.Ο. ήταν γνωστή, απάντησε: «Κάποιοι λένε ότι το γνωρίζαμε. Εγώ προσωπικά πίστευα ότι αυτή η άποψη που είχαν έφτανε μέχρι το ιδρυτικό συνέδριο, όχι μέχρι τις επόμενες εκλογές. Γιατί άλλο να λέμε ότι θα μείνει μεταβατικά μέχρι το ιδρυτικό συνέδριο, κι άλλο να λέμε ότι θα μείνει μέχρι τις εκλογές».
«Κι αν τελικά το είχαν συμφωνήσει να μείνουν έτσι οι κοινοβουλευτικές ομάδες, η πρόβα τζενεράλε ήταν η παρουσία τους στο νομοσχέδιο για τους διεμφυλικούς; Δηλαδή θέλοντας να πείσουν εμάς τους υπόλοιπους ότι μπορούμε να λειτουργήσουμε και έτσι, εμφανίστηκαν με τρεις διαφορετικές απόψεις; Αλλά να λέει η ΔΗΜΑΡ, άλλα το Ποτάμι, άλλα το ΠΑΣΟΚ σε ένα απλό νομοσχέδιο, όπως αυτό; Δεν μπορούσε να υπάρξει μια συνεννόηση που να στείλει και σε εμάς και ένα μήνυμα ότι αυτό που αποφασίσαμε ερήμην σας μπορεί να λειτουργήσει; Η πράξη, λίγο καιρό πριν γίνει η εκλογική διαδικασία, απέδειξε ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει. Σε ένα απλό θέμα εμφανιστήκαν με τρεις διαφορετικές απόψεις» πρόσθεσε.
Αναφορικά με όσους σχολιάζουν το γεγονός ότι είναι ευρωβουλευτής και άρα θα είναι εξωκοινοβουλευτικός πρόεδρος κόμματος σε περίπτωση που εκλεγεί, απάντησε: «Πώς μπορούν να το λένε αυτοί, που λένε ότι δεν ενοποιείται η Κ.Ο. Οπότε ακόμη κι αν ήμουν βουλευτής δεν θα ηγούμουν πουθενά στη βουλή. Άρα αποδεικνύεται ότι λέμε πράγματα για να δημιουργούμε στείρους διαγκωνισμούς».
«Γιατί διακινούσαν αυτό το θέμα ενώ ήδη είχαν αποφασίσει ότι δεν υπάρχει θέμα διότι θα παρέμεναν οι ίδιοι με τις ίδιες Κ.Ο. ; Γιατί θέλουν να πλήξουν μια υποψηφιότητα. Ενώ γνωρίζουν ότι δεν έμπαινε τέτοιο ζήτημα», πρόσθεσε.
«Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα εγώ την επομένη μέρα θα είμαι εκεί. εύχομαι αυτή τη συμπεριφορά να έχουν όλοι Δεν θα συγχωρήσουν άλλη φορά οι πολίτες να βιώσουν τα φαινόμενα προηγούμενων ετών, που μόλις κάποιοι έχαναν την εξουσία από τα χέρια τους πρόδιδαν την παράταξη και πήγαιναν είτε σε αλλά κόμματα, είτε στην πίσω γραμμή της παράταξης. Αυτό δεν θα το συγχωρήσουν ξανά, αυτό μας κατέστρεψε», κατέληξε ο υποψήφιος για την Κεντροαριστερά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση