GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόρη μαθαίνει στον μπαμπά της πώς να βγάζει selfies - Οι φωτογραφίες που έγιναν viral- ΦΩΤΟ

Η αλήθεια είναι πως δεν είναι δύσκολο να βγάλει κανείς μία selfie. Το δύσκολο είναι να την αναγάγεις σε τέχνη. Και αυτό ακριβώς έκανε έ...


Η αλήθεια είναι πως δεν είναι δύσκολο να βγάλει κανείς μία selfie. Το δύσκολο είναι να την αναγάγεις σε τέχνη. Και αυτό ακριβώς έκανε ένας αγρότης στην Αυστραλία. Ο Lance Partridge δεν είχε ιδέα πώς μπορεί κανείς να βγάλει φωτογραφία τον εαυτό του με το κινητό, ώσπου η κόρη του φρόντισε να του μάθει τα κόλπα!
Έκτοτε, ο Lance Partridge έγινε … εξπέρ στις selfie και οι φωτογραφίες του κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, με του χρήστες να έχουν ξετρελαθεί με τον ίδιο, τις εμπνεύσεις του, αλλά και τις … παρέες του, αφού συχνά-πυκνά φωτογραφίζεται με τα σκυλιά ή τα πρόβατά του.
Τις φωτογραφίες ανήρτησε η κόρη του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Έχουν τραβηχτεί έναν χρόνο πριν, ωστόσο συνεχίζουν μέχρι σήμερα να «γυρίζουν» στο ίντερνετ και να λαμβάνουν εγκωμιαστικά σχόλια!
«Δεν έχω ιδέα πώς δουλεύει το Facebook, ούτε ξέρω πώς να κάνω like. Η κόρη μου ανέβασε τις φωτογραφίες στο Facebook και άρχισαν να εμφανίζονται παντού», λέει ο ίδιος και προσθέτει: «αισθάνομαι λίγο αμήχανα γιατί μιλάει τόσος κόσμος γι αυτές τις φωτογραφίες. Εγώ έβγαζα απλώς μερικές φωτογραφίες τη γενειάδα μου γιατί παλαιότερα έπαιζα μουσική και η γυναίκα μου δεν με άφηνε να την κρατήσω. Σίγουρα δεν θα αφήσω την κόρη μου να ξαναπάρει το κινητό μου».
Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε κι εσείς, οι φωτογραφίες του Lance Partridge είχαν αυτό που χρειαζόταν για να γίνουν viral!



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση