GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο διαζύγιο βόμβα στην ελληνική showbiz

Προσπαθούσαν εδώ και δυο μήνες να το κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Και έκαναν καλά καθώς ο γάμος τους και η σχέση...


Προσπαθούσαν εδώ και δυο μήνες να το κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Και έκαναν καλά καθώς ο γάμος τους και η σχέση των δυο ολοκληρώθηκε με την έλευση του παιδιού τους. Και το παιδί είναι πάνω απ’ όλα.
Ωστόσο η είδηση είναι δεδομένη και διασταυρωμένη. Η Εύα Λάσκαρη και ο Ντίνος Τσιώρης δεν είναι πλέον μαζί και οι λόγοι; Ήταν πολλοί. Θα μείνω στην ασυμφωνία χαρακτήρων και θα βάλω άνω τελεία εδώ καθώς όπως έγραψα παραπάνω υπάρχει ένα παιδάκι που οφείλουμε να σεβαστούμε. Ίσως κάποια στιγμή ή ο ένας ή ο άλλος βγουν και μιλήσουν.

Υ.Γ Η πληροφορία που θέλει τον Ντίνο να καλύπτει πριν από λίγες μέρες το τατουάζ που είχε στο χέρι με το όνομα της γυναίκας του… είναι πέρα για πέρα αληθινή!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση