GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ! ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ Τσίπρα-Μητσοτάκη για εγκληματικότητα, Siemens, Αυγενάκη...

Άγρια κόντρα είχαν στη βουλή ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκη, κατά τη διάρκεια της συζήτησης της επίκαιρης ερώτησης του προέδ...


Άγρια κόντρα είχαν στη βουλή ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκη, κατά τη διάρκεια της συζήτησης της επίκαιρης ερώτησης του προέδρου της ΝΔ για θέματα ασφάλειας.
"Η αστυνομία ξέρει, μπορεί και έχει ικανότατα στελέχη. Το πρόβλημα είναι ότι η κυβέρνηση δεν την αφήνει να κάνει τη δουλειά της" τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθυνόμενος προς τον Αλέξη Τσίπρα, κατά τη διάρκεια συζήτησης, στη Βουλή, όπου συζητείται επίκαιρη ερώτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς τον πρωθυπουργό για θέματα ασφάλειας.
"Υπάρχει μία άγρια κατάσταση βίας και παρανομίας, αποτέλεσμα της δικής σας πολιτικής" τόνισε ο κ. Μητσοτάκης. "Η χώρα πληρώνει τις θύελλες που εσείς και η παρέα σας σπέρνατε όλα αυτά τα χρόνια" πρόσθεσε.
"Ποιος άνοιξε τις πόρτες των φυλακών, κύριε Τσίπρα; Θα σας το πω εγώ. Η κυβέρνησή σας τις άνοιξε. Η δολοφονία Ζαφειρόπουλου οργανώθηκε στον Κορυδαλλό. Εκεί είναι η βάση του οργανωμένου εγκλήματος. Δεν το γνωρίζετε κ. Τσίπρα; Δεν είναι κατόρθωμα της Κυβέρνησης η σύλληψη του παρ’ ολίγον δολοφόνου του Λουκά Παπαδήμου. Είναι επιτυχία της αστυνομίας. Δικό σας είναι ο νόμος Παρασκευόπουλου για την αποσυμφόρηση των φυλακών που ψηφίσατε παρά τις προειδοποιήσεις της Δικαιοσύνης" πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.
"Επί των ημερών σας αποφυλακίστηκαν 2.000 κρατούμενοι που είχαν καταδικαστεί για κακουργήματα. Τα πανεπιστήμια μετατρέπονται συχνά σε αρένα οργανωμένων τραμπούκων και παραβατικών στοιχείων Ο Ρουβίκωνας απειλεί. Τραμπουκίζει. Και o αρχηγός του ποστάρει ανενόχλητος στο Facebook" τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης.
"Δεν μας αφήνουν να επέμβουμε λέει η ΕΛΑΣ. Η εντολή της μη επέμβασης της αστυνομίας είναι πολιτική. H κυβέρνηση έχει ακέραιη την ευθύνη. Ο ΣΥΡΙΖΑ εγκατέλειψε τον θεσμό του αστυνομικού της γειτονιάς και κατήργησε την ομάδα Δέλτα κατ’ απαίτηση της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και του Ρουβίκωνα" είπε ο πρόεδρος της ΝΔ προσθέτοντας:
"Λέμε όχι στο φόβο και την ανομία. Η επόμενη κυβέρνηση της χώρας, η κυβέρνηση της Ν.Δ. θα αποκαταστήσει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών. Με τη Ν. Δ. η αστυνομία θα επιστρέψει στις γειτονιές. Ο νόμος Παρασκευόπουλου θα καταργηθεί. Τα πανεπιστήμια δεν θα είναι άσυλο τραμπούκων".

Την προηγούμενη φορά σας είπα ότι δεν είναι επίκαιρο το θέμα της ασφάλειας. Τώρα ξέρετε ποσό επίκαιρη είναι η ερώτηση σας κ. Μητσοτάκη; Είναι η καλύτερη ερώτηση, στο καλύτερο timing που θα μπορούσα να έχω, είπε ο πρωθυπουργός, από το βήμα της Βουλής, απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη.
«Ο Θεός αγαπά τον κλέφτη, αλλά αγαπά και τον νοικοκύρη», είπε ο Αλέξης Τσίπρας, σημειώνοντας τη σύλληψη του 29χρονου για τα τρομοδέματα και άλλες περιπτώσεις.
Πρόσθεσε, επίσης, πως ακούγοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είχε την αίσθηση πως ακούει τον Άδωνι Γεωργιάδη. Καταλόγισε ακραία λογική στον πρόεδρο της ΝΔ, υπογραμμίζοντας πως η χώρα βρίσκει τον ρυθμό της.
«Δεν βολεύεστε κ. Μητσοτάκη γιατί και εσείς και τα μέσα που σας στηρίζουν, βλέπουν ότι η τρίτη αξιολόγηση θα κλείσει χωρίς πρόσθετο βάρος».
«Μιλώντας για εκτεταμένη ανομία, δεν πλήττεται η κυβέρνηση, αλλά η ελληνική αστυνομία» είπε ο πρωθυπουργός. Εξήγησε πως θίγονται οι γυναίκες και οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που βάζουν σε κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή για να κάνουν τη δουλειά τους.
«Τους κατηγορείτε ότι δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους και ανεβάζετε συνέχεια στο twitter όλο συγχαρητήρια» πρόσθεσε ο Αλέξης Τσίπρας και καταλόγισε στον Κυριάκο Μητσοτάκη συμπεριφορά «Τζέκιλ και Χάιντ».
Θα σας δώσω την ευκαιρία να συνεχίζετε να τους δίνετε συγχαρητήρια, παρουσιάζοντάς σας τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΑΣ για την εγκληματικότητα ανέφερε ο κ.Τσίπρας.
«Γίνεστε γραφικός με αυτά που λέτε, το έχετε καταλάβει;» διερωτήθηκε ο πρωθυπουργός, απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ και πρόσθεσε: "Η μείωση της εγκληματικότητας είναι σαφής
Να ζητήσετε συγγνώμη για όσα ισχυρίζεστε περί κύκλου αίματος στη χώρα, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, απευθυνόμενος στον αρχηγό της ΝΔ, από το βήμα της Βουλής, ενώ χαρακτήρισε «ντροπή» τα όσα υποστηρίζει τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και ορισμένα Μέσα Ενημέρωσης, για τον νόμο Παρασκευοπούλου.
Ο πρωθυπουργός παρέθεσε τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΑΣ, για τα αποτελέσματα των επιχειρήσεων τα τελευταία χρόνια. Επί των ημερών μας είπε ο Αλέξης Τσίπρας «σε σύγκριση με πέρυσι, καταγράφεται: Μείωση στις απάτες, σημαντικό για περίοδο κρίσης, όπως και στις υποθέσεις πλαστογραφίας. Μείωση κατά 6,8% στις κλοπές-διαρρήξεις καταστημάτων. Μείωση 8,6% στις κλοπές-διαρρήξεις σε σπίτια. Μείωση στην παραβατικότητα στο πεζοδρόμιο, 67% κάτω στις αρπαγές τσαντών, όπως και μείωση 75% στις ληστείες με αρπαγή τσαντών. Μείωση 21,9% σε ληστείες εντός σπιτιών. Μείωση 21,5% στις ληστείες σούπερ μάρκετ.
Για την περιβόητη έξαρση των επιθέσεων σε βάρος αστυνομικών, στην Αττική: 10 επιθέσεις σε Αστυνομικά Τμήματα την περίοδο2012-2014, 8 την τριετία 2015-2017. 129 επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών επί των ημερών σας, 33 από το 2015 μέχρι σήμερα».
Ο πρωθυπουργός μάλιστα χρέωσε στο Κυριάκο Μητσοτάκη, "copy paste" ορισμένων δημοσιευμάτων, τα οποία πολλές φορές είναι ανακριβή, όπως είπε, για να προσθέσει ότι «πιάνεστε από τα "fake news"».
«Γιατί το κάνετε αυτό, γιατί σας έχει πιάσει απελπισία, σας έχει λείψει η εξουσία κ. Μητσοτάκη, γι' αυτό το κάνετε αυτό» είπε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός.
Ο κ. Τσίπρας ανέφερε για τα Εξάρχεια: "Για τα Εξάρχεια, που τόσο απασχολούν την αντιπολίτευση, είναι 13% μειωμένες οι επιθέσεις σε πρόσωπα και πολιτικά γραφεία και 88% σε καταστήματα-σπίτια. Κατά την τριετία 2015-2017 έχουμε 28% περισσότερες συλλήψεις, αλλά 87% λιγότερες προσαγωγές. Το αντίθετο γινόταν την περίοδο 2012-2014".
"Οι συλλήψεις στην περιοχή έγιναν στοχευμένα, εξαρθρώνοντας κυκλώματα υψηλής παραβατικότητας, ξηλώνοντας από τη ρίζα τη δράση συμμοριών", τόνισε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: "Τι έκανε η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ; Προσαγωγές στο σωρό. Ανθρώπους που συμμετείχαν σε διαδηλώσεις, που στη λογική τους είναι εν δυνάμει κακοποιοί".
Κατά την τριετία 2012-2014 μετέτρεψαν την Αθήνα σε σιδηρόφρακτη πόλη. Επί των ημερών τους η καταστολή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Το περίφημο δόγμα της μηδενικής ανοχής δεν είχε καμία απολύτως σχέση με τη μείωση της εγκληματικότητας. Ήταν μια ιδεολογική-πολιτική επιλογή. Ευτυχώς, οι μέρες αυτές τελείωσαν. Και η Αθήνα είναι πλέον ασφαλέστερη και η ΕΛΑΣ αξιοποιεί το δυναμικό της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό ακριβώς αφήνει πίσω της η σημερινή κυβέρνηση και η ΕΛΑΣ, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει σημαντικές επιτυχίες στο έργο της.
«Το πρωί διακηρύττατε το νόμο και την τάξη, το βράδυ υπογράφατε απολύσεις αστυνομικών»
«Η Αθήνα είναι πλέον ασφαλέστερη, στο κέντρο της έχει χιλιάδες χαρούμενους τουρίστες καθημερινά να βλέπουν τα αξιοθέατα και όχι κουκουλοφόρους να παίζουν κλεφτοπόλεμο με την αστυνομία, όπως συνέβαινε επί των ημερών σας. Και η ΕΛΑΣ αξιοποιεί το δυναμικό της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην καταπολέμηση του εγκλήματος», είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
«Ενώ εσείς το πρωί διακηρύττατε το νόμο και την τάξη, το βράδυ υπογράφατε απολύσεις αστυνομικών. Επί Νέας Δημοκρατίας -με αρμόδιο υπουργό εσάς, κ. Μητσοτάκη, στο αντίστοιχο υπουργείο και τον κ. Δένδια, που εξεγείρεται σήμερα, υπουργό Δημόσιας Τάξης- καταργήθηκαν 6.700 οργανικές θέσεις στην Αστυνομία» τόνισε.
Τσίπρας: Η αξιολόγηση θα κλείσει σύντομα
«Η τρίτη αξιολόγηση θα κλείσει σύντομα. Η Ελλάδα για τρίτη συνεχή χρονιά θα πετύχει δημοσιονομική υπεραπόδοση και θα βρίσκεται ξανά εντός στόχων και το 2018» επεσήμανε ο κ. Τσίπρας, απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση του προέδρου της ΝΔ για θέματα ασφάλειας.
Η χρονιά θα κλείσει με την οικονομία να τρέχει με ρυθμό ανάπτυξης κοντά στο 2% προσέθεσε, ενώ καταλόγισε αδιέξοδο στη ΝΔ.
«Η χώρα επέστρεψε με πολύ ευνοϊκότερους όρους, από την τελευταία φορά, στις αγορές. Αναβαθμίζει διαρκώς τη θέση της στις διεθνείς εξελίξεις. Και αναγνωρίζεται καθολικά» υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε, απευθυνόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση: «Δεν σας βολεύει και δε σας αρέσει το προφανές, ότι χώρα βρίσκεται σε μια περίοδο δυναμικής ανάκαμψης. Και δεν σας αρέσει, γιατί το μόνο που έχετε στο μυαλό σας είναι το δικό σας το καημό, να επιστρέψετε στη διακυβέρνηση».

Ο Τσίπρας στον Αυγενάκη: Κάτσε κάτω τώρα εσύ - ΒΙΝΤΕΟ
Κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του, ο Πρωθυπουργός αναφερόταν στον γραμματέα της Πολιτικής επιτροπής της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη και στο δημοσίευμα σχετικά με συνομιλίες που φέρεται να είχε με ποινικούς κρατούμενους.
Η αναφορά του Αλέξη Τσίπρα προκάλεσε την αντίδραση του κ. Αυγενάκη που φώναζε από τα έδρανα, με τον Πρωθυπουργό να του λέει: "Κάτσε κάτω τώρα εσύ, κάτσε κάτω".

Μητσοτάκης στον Τσίπρα: Κάνατε κωλοτούμπα στα πάντα αλλά μένει σταθερή η έφεσή σας στα ψέματα - ΒΙΝΤΕΟ «Έχετε κάνει κωλοτούμπα στα πάντα, ένα πράγμα μένει σταθερό: η έφεσή σας στα ψέματα και τις συκοφαντίες» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, κατά τη δευτερολογία του στη Βουλή, και πρόσθεσε:
«Τώρα θυμηθήκατε την Ελληνική Αστυνομία; Οι δικοί σας σύντροφοι ήταν που αποκαλούσαν τους αστυνομικούς "γουρούνια και δολοφόνους". Εσείς λέγατε ότι η Αστυνομία πρέπει να αφοπλιστεί και τα ΜΑΤ να καταργηθούν. Εσείς αρνιόσασταν ότι στη βία δεν υπάρχει ιδεολογία... Αυτή δεν είναι μία ατζέντα που αφορά την αριστερά, τη δεξιά ή το κέντρο. Δεν θυμόσαστε τι συνέβαινε στην χώρα το 2012, το 2013 και το 2014; Εσείς υπονομεύατε τότε τη νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση, εσείς συμμετείχατε στην επανάσταση των αγανακτισμένων. Τι συμβαίνει στις φυλακές; Γιατί καταργήσατε τις φυλακές τύπου Γ; Μιλήσατε και είναι ντροπή σας που μιλήσατε για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου. Δεν αφήσαμε κανένα υπονοούμενο και είναι ντροπή σας για τη μνήμη ενός ανθρώπου που έχασε την ζωή του. Η δολοφονία Ζαφειρόπουλου οργανώθηκε μέσα στις φυλακές. Δεν βρήκατε μία λέξη για τη βία στα Πανεπιστήμια, για το ότι διάφορες ομάδες αντιεξουσιαστών διαπράττουν εγκλήματα και βρίσκουν άσυλο. Το Πανεπιστήμιο είναι δημόσιος χώρος και ο ποινικός κώδικας θα ισχύει και εκεί, με εξαίρεση την ελευθερία της έκφρασης. Ομάδες πολιτικών σας φίλων έχουν μετατρέψει τα Πανεπιστήμια σε κέντρα ανομίας».
Ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «με την προκλητική χυδαιότητα που σας διακρίνει, να μιλήσετε για απολύσεις στην Αστυνομία επί των ημερών μου, είσαστε χυδαίοι συκοφάντες. Αυτό που έκανε ο κ. Δένδιας ήταν να καταργήσει κενές οργανικές θέσεις. Επίσης, οι άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας δεν απολύθηκαν, μεταφέρθηκαν σε άλλες θέσεις. Ζητήστε συγγνώμη τώρα».
Ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε ότι δεν πήρε απαντήσεις για τα ερωτήματα που έθεσε στον πρωθυπουργό, γιατί άνοιξε τις φυλακές, γιατί κατάργησε τις φυλακές τύπου Γ, γιατί αποδυνάμωσε την Ελληνική Αστυνομία, για να προσθέσει: «Η συγγνώμη δεν είναι συμβατή με τον κυνισμό σας».
«Δεν μας αρέσει ότι δημιουργείτε ψεύτικα πλεονάσματα, δίχως να δίνετε συντάξεις. Δεν μας αρέσει ότι έρχεστε κυνικά και ομολογείτε ότι η πολιτική σας διέλυσε τη μεσαία τάξη. Μέχρι τώρα, οι κυβερνήσεις τα έπαιρναν από τους πλούσιους για να τα δίνουν στους φτωχούς. Εσείς τα παίρνετε από όλους και κάνετε όλους φτωχότερους» τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΝΔ.

Τσίπρας: Ανομία είναι και οι εκβιαστές, οι λαθρέμποροι χρυσού, η Siemens και τα «δώρα» σε πολιτικούς - BINTEO "Ανομία και εγκληματικότητα δεν είναι μόνο οι μολότοφ, είναι οι εκβιαστές,οι λαθρέμποροι χρυσού, η Siemens και τα "δώρα" σε πολιτικούς, η διαφθορά, τα ατελείωτα σκάνδαλα του λευκού κολάρου", απάντησε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη δευτερολογία του.
"Δεν τολμήσατε να αποπέμψετε τον κ. Αυγενάκη για τις συναλλαγές του με το παρακράτος. Αντ΄ αυτού, γι άλλη μια φορά, εκφράστε τη βεβαιότητά σας ότι θα νικήσετε στις επόμενες εκλογές. Ο ελληνικός λαός θα είναι τελική ετυμηγορία. Αλλά να είστε σίγουρος. Σε καμία χώρα του κόσμου, ούτε και στην Ελλάδα, η Siemens δεν κέρδισε εκλογές", τόνισε ο κ. Τσίπρας.
"Γιατί παρέχετε αυτή τη στήριξη στον κ. Αυγενάκη;" ρώτησε απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη. "Τον κρατάει ο κ. Αυγενάκης και δεν του ζητάει εξηγήσεις" είπε ο πρωθυπουργός και συνέχισε: "Ο κ. Αυγενάκης, ενώ κατάγεται από μία περιοχή που έχει φιλότιμο, αντί να δώσει εξηγήσεις, απολύει τον έμπιστό του, ο οποίος συνομιλώντας με μαυροαγορίτη φέρεται να λέει ότι ο άριστος συνεργάτης σας είναι αυτός που διευκόλυνε να αποφυλακιστεί ένας εκ της σπείρας των απαγωγέων του Παναγόπουλου. Αντί να ζητήσετε εξηγήσεις, έρχεστε εδώ και επικεντρώνετε την κριτική σας στο Μέσο που δημοσίευσε τη δικογραφία" ανέφερε κατά την δευτερολογία του ο πρωθυπουργός.

Μητσοτάκης: Δεν πήρα κανένα δώρο από καμία Siemens - BINTEO
«Δεν πήρα κανένα δώρο από καμία Siemens» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, παίρνοντας τον λόγο επί προσωπικού για τρίτη φορά στη Βουλή και συνέχισε απευθυνόμενος προς τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα: «Το γνωρίζετε καλά, αλλά επαναλαμβάνετε την ίδια, σταθερή, συκοφαντία. Θα σας ζητήσω να μην το ξανακάνετε, γιατί ψεύδεστε».
Ο κ. Μητσοτάκης επανήλθε στις αναφορές του περί παρακράτους ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ λέγοντας ότι «διαρρέουν στην ίδια εφημερίδα επιλεκτικά αποσπάσματα που αφορούν συνομιλίες στελεχών της ΝΔ. Η πραγματικότητα είναι ότι μονίμως υπάρχει απειλή ότι κάποιος ακούει κάποιον και ότι μπορεί να διαρρεύσει σε κάποια εφημερίδα για να δημιουργήσει πρόβλημα στη ΝΔ».
Είπε ακόμη: «Ο κ. Σκλαβούνης ουδέποτε ήταν σύμβουλός μου. Για τον κ. Μαυρίκο, ούτε τα γνωρίζω, ούτε με αφορούν, αλλά πρέπει να ρωτήσετε τον κ. Παππά για τα τιμολόγια που εξοφλούσε στον κ. Μαυρίκο».

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Διεκδικείτε ματαίως να κυβερνήσετε ξανά τη χώρα- ΒΙΝΤΕΟ "Είναι προφανές πως ο κ. Μητσοτάκης δεν θέλησε να δώσει επί της ουσίας απαντήσεις, ο ίδιος γνωρίζει τους λόγους. Αντ' αυτού είπε πάνω από 15 φορές ότι ο πρωθυπουργός είναι ψεύτης" ανέφερε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην τριτολογία του. "Το αν εσείς είστε ή δεν είστε αθώος, το αν ο κ. Αυγενάκης είναι ή δεν είναι αθώος, δεν είναι η Βουλή που θα το κρίνει . Θα λογοδοτήσετε απέναντι στον ελληνικό λαό και τους ψηφοφόρους σας
Εγώ μετέφερα εδώ όχι τη δική μου κρίση αν πήρατε τα δώρα ή όχι από τη Siemens, αλλά την κατάθεση της γραμματέας του κ. Χριστοφοράκου, ο οποίος διέφυγε στο εξωτερικό χάρη στο γεγονός ότι η κ. Μπακογιάννη δεν φρόντισε τότε να διαβιβάσει το ένταλμα για να συλληφθεί" τόνισε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε:
"Καλύψατε το ποσό όταν σας έπιασαν με τη γίδα στην πλάτη, εν προκειμένω όχι με τη γίδα αλλά με τα δώρα της Siemens".
"Σήμερα διεκδικείτε ματαίως να κυβερνήσετε ξανά τη χώρα και αυτό που παρουσιάζετε εδώ είναι το ηθικό σας πρόσταγμα. Εσείς που οδηγήσατε τη χώρα στη λεηλασία και τη χρεοκοπία. Μη γελιέστε, δεν πρόκειται να γίνει αυτό, όσο κι αν η ελληνική κοινωνία είναι πνιγμένη στο ψέμα και στα fake news.
Ο λαός και μνήμη έχει και συνείδηση έχει. Το ηθικό κριτήριο είναι κορυφαίο στην επιλογή του. Ήταν πάντα και θα είναι και την επόμενη φορά" κατέληξε ο Πρωθυπουργός, κλείνοντας τη συζήτηση.

3 σχόλια

  1. παράδειγμα..ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΏΝΕΙ Η ΠΛΆΚΑ

    ÄŤte dva soubory, porovnává řádky (stejnĂ˝/rĹŻznĂ˝) a vytvoří HTML-soubor znázorĹˆujĂ­cĂ­ rozdĂ­ly
    (původní řádky, přidané řádky, smazané řádky mají ruzne CSS-styly (externi CSS soubor)).
    Nemusí být jednoznačné, co je přidaný řádek, proto navrhněte vlastní způsob.

    Word-DIFF
    ÄŤte dva soubory, porovnává slova (stejnĂ©/rĹŻznĂ©) a vytvoří HTML-soubor znázorĹˆujĂ­cĂ­ rozdĂ­ly
    (původní slova, přidaná slova, umazaná slova mají ruzne CSS-styly (externi CSS soubor)).
    Nemusí být jednoznačné, co je přidané slovo, proto navrhněte vlastní způsob.

    REPLACE
    Z konfiguračního souboru (parametr volání) načte CO má nahradit ČÍM
    a čte ze standardního vstupu, nahrazuje a vypisuje na standardní výstup.

    DuplicitnĂ­ soubory
    Prohledá zadanou cestu (adresář/složku nebo disk) včetně podadresářů
    a vypíše všechny skupiny souborů, které mají shodné
    - velikost
    - [x] datum a ÄŤas
    - [x] obsah
    - [x] jméno
    (porovnávání položek označených [x] bude volitelné).
    Je potřeba použít překladač, který umí pracovat s dlouhými jmény souborů
    a adresářů (FreePascal nebo Delphi).
    DERIVACE
    výpis derivace funkce

    Pretty-printer
    zdrojový text v Pascalu převede do HTML s tím, že
    - zvýrazní klíčová slova
    - rozdělí do řádek
    - odsadí vnořené příkazy

    Fuj-printer
    vypíše zdrojový text v Pascalu s tím, že
    - odstraní komentáře
    - odstraní zbytečné mezery
    - identifikátory přejmenuje na x1, x2, x3...
    - program zarovná na zadanou šířku řádky
    - výsledný program bude ekvivalentní původnímu programu
    (půjde přeložit a bude dělat totéž)

    Analýza kurzů akcií 1
    na vstupu má soubor - seznam denních kursů jedné akcie.
    Pro každou dvojici hodnot BUY a SELL lze spočítat zisk (nebo ztrátu), kterou by obchodník získal,
    kdyby při kursu BUY za všechny své peníze nakoupil a při kursu SELL všechny své akcie prodal.
    Program nalezne hodnoty BUY a SELL, které by vedly k maximálnímu zisku.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παράδειγμα..ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΏΝΕΙ Η ΠΛΆΚΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΎΓΟΜΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΧΏΡΑ..

    Analýza kurzů akcií 2
    na vstupu má soubor - seznam denních kursů jedné akcie.
    PRAVIDLA majĂ­ tvar:

    * pokud je kurs větší než K1-násobek kursu před D1 dny, kup.
    * pokud je kurs větší než K2-násobek kursu před D2 dny, prodej.
    * pokud je kurs menší než K3-násobek kursu před D3 dny, kup.
    * pokud je kurs menší než K4-násobek kursu před D4 dny, prodej.
    * pokud je kurs menší než K5-násobek kursu, za který jsi koupil, prodej.
    * pokud je kurs větší než K6-násobek kursu, za který jsi koupil, prodej.
    * pokud je kurs menší než K7-násobek kursu, za který jsi prodal, kup.
    * pokud je kurs větší než K8-násobek kursu, za který jsi prodal, kup.

    Pokyn "kup" znamená koupit akcie za všechny peníze.
    Pokyn "prodej" znamená prodat všechny akcie.
    Pro známé hodnoty K1..K8, D1..D4 je snadné spočítat výsledný zisk nebo ztrátu
    (předpokládejme, že v posledním dni datového souboru všechny akcie prodáme).
    Program bude hledat hodnoty K1..K8, D1..D4, při kterých by zisk byl největší.


    Cross-Reference Pascalu
    naÄŤte zdrojovĂ˝ program v pascalu a vytiskne tabulku,
    který podprogram volá který podprogram. Označí nevolané podprogramy.

    Cross-Reference PHP
    naÄŤte zdrojovĂ˝ program v PHP a vytiskne tabulku,
    který podprogram volá který podprogram. Označí nevolané podprogramy.

    Uses v Pascalu
    načte zdrojové soubory programu v Pascalu a jeho unit a vytiskne tabulku,
    která část (program, unita) používá kterou unitu.

    require v PHP
    načte zdrojové kódy v PHP a vytiskne tabulku,
    kterĂ˝ soubor se (pomocĂ­ require, require_once) odkazuje na kterĂ˝ soubor.

    Konstanty pro řetězce
    načte zdrojový program v pascalu a upraví ho tak, že všechny textové konstanty
    (třeba write('abc'); ) převede na vhodně pojmenované konstanty, jejichž deklarace
    přidá na začátek programu (třeba const txABC = 'abc'; ...write( txABC );)

    SousednĂ­ slova
    přečte (dlouhý) soubor s (českým) textem, zkoumá dvojice po sobě jdoucích slov
    a nakonec vytiskne tabulku dvojic spolu s počty výskytů, seřazenou od nejčastější.

    Piškvorky
    Pro dva hráče, s umělou inteligencí.

    Společná slova
    přečte (dlouhý) soubor s (českým) textem, zkoumá dvojice slov vyskytujících se ve stejné větě
    a nakonec vytiskne tabulku dvojic spolu s počty výskytů, seřazenou od nejčastější.

    Šachové dvoutažky
    načte pozici šachové hry s údajem, kdo je na tahu a zjistí, zda může dát druhým tahem mat.

    Mat K-V x K
    hraje koncovku krále a věže proti králi

    Mat K-V x K naslepo
    hraje koncovku krále a věže proti králi, když neví, kde je soupeřův král
    (soupeř jenom hlásí nepřípustné tahy a šach nebo mat)
    TĚŽKÉ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. διανυσματικός χώρος όλων των πολυγώνων με διαμορφώσεις διαγωνίων είναι εφοδιασμένος με δομή operad. Αυτή είναι η συνέπεια της δημιουργίας ενός functorial construction εισάγει εδώ, το οποίο παίρνει μοναδιαία magmas σαν είσοδο και παράγει όπερες. Τα ληφθέντα οπεράδες περιλαμβάνουν κανονικά πολύγωνα με διαμορφώσεις τόξων που έχουν επισημανθεί με , που ονομάζονται διακοσμημένες κηλίδες και γενικεύουν συνηθισμένα πολύγωνα με διαγώνιες διαγώνιες διατομές. Παρέχουμε εδώ μια πλήρη μελέτη των operads mathsf . Μελετώντας τις συνδυαστικές υποοικογένειες τουCMMMCMM- αποκωδικοποιημένες κλίκες που ορίζονται, για παράδειγμα, με τον περιορισμό του μέγιστου αριθμού διαγωνίων διασταύρωσης ή του μέγιστου βαθμού των κορυφών, λαμβάνουμε υποεπεξεργασίες και δείκτες . Αυτό οδηγεί σε μια νέα ιεραρχία των όπερα που περιέχουν, μεταξύ άλλων, οπεράδες σε μη διασταυρωμένες διαμορφώσεις, διαμορφώσεις του Motzkin, δάση, διατομές πολυγώνων και επαναλήψεις. Δείχνουμε ότι η suboperad των μη διασταυρούμενων συνθέσεων είναι Koszul και παρουσιάζει την παρουσίασή του από γεννήτριες και σχέσεις. Εκτός αυτού, η κατασκευή οδηγεί σε εναλλακτικούς ορισμούς αρκετών οπερών, όπως το operad των διχρωμένων μη διασταυρωμένων σχηματισμών και τα τεράστια απλά και διπλά multi-tildes. CMC
    Σχόλια: 77 σελίδες Combinatorics (math.CO) ; Κβαντική Άλγεβρα (math.QA)
    Κλάσεις MSC : 05E99, 05C05, 05C76, 18D50
    Αναφέρατε ως εξής: arXiv: 1702.00217 [math.CO]
    (ή arXiv: 1702.00217v1 [math.CO] για αυτήν την έκδοση)
    Ιστορικό υποβολής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση