GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Του ζήτησα να σταματήσει να..." - Σόδομα και Γόμορρα σε πασίγνωστο κέντρο spa

Πίστευαν πως θα χαρίσουν στον εαυτό τους λίγες στιγμές χαλάρωσης. Όμως ο παράδεισος του spa σύντομα μετατράπηκε σε εφιάλτης για τουλάχι...


Πίστευαν πως θα χαρίσουν στον εαυτό τους λίγες στιγμές χαλάρωσης. Όμως ο παράδεισος του spa σύντομα μετατράπηκε σε εφιάλτης για τουλάχιστον 180 γυναίκες.
Και δε μιλάμε για ένα ανώνυμο, μικρό spa σε κάποια πόλη στο...πουθενά του παγκόσμιου χάρτη. Μιλάμε για την αμερικανική αλυσίδα spa Massage Envy η οποία διαθέτει τουλάχιστον 1.200 υποκαταστήματα σε όλη την Αμερική.
Σοκάρουν οι καταγγελίες των γυναικών
Το κουβάρι αυτής της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται τον Μάιο του 2015, όταν η Σούζαν Ίνγκραμ είχε κατηγορήσει τον μασέρ Τζέιμς Ντάιτερ για σεξουαλική επίθεση.
Όταν μάλιστα προσπάθησε να ενημερώσει τη διευθύντρια του spa για το ασύλληπτο περιστατικό, προκειμένου να γίνει έρευνα και ο μασέρ να τιμωρηθεί, η απάντηση που πήρε (από τη διευθύντρια) την άφησε άναυδη. Η δικαιολογία ήταν ότι δεν μπορούσε να ακούσει την εκδοχή του μασέρ γιατί αυτός...δεν μπορούσε να διακόψει το μασάζ που έκανε στην επόμενη πελάτισσα.
Οι κραυγές της Ινγκραμ "μα, μόλις πριν μία ώρα είχε τα δάχτυλά του στα γεννητικά μου όργανα" δεν έπεισαν τη διευθύντρια, εκείνη την ώρα τουλάχιστον.
Για την ιστορία πάντως ο συγκεκριμένος μασέρ καταδικάστηκε τον περασμένο χρόνο σε ποινή φυλάκισης, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό. Μια ακόμη καταγγελία, αυτή τη φορά από την Τάρα Γούντλει δείχνει πως στα spa της αλυσιδας γίνονταν Σόδομα και Γόμορρα. «Ξαφνιάστηκα και αμέσως σηκώθηκα από το κρεβάτι όταν ο μασέρ μου άρπαξε το χέρι και με ικέτευε να τον συγχωρέσω» είχε δηλώσει σοκαρισμένη. Μάλιστα του έκανε μήνυση τον ίδιο κιόλας μήνα. Πρόσφατα, μια γυναίκα που δεν ήθελε να αποκαλύψει το όνομά της, δήλωσε ότι είχε επισκεφθεί ένα spa Massage Envy στην Ουάσινγκτον για να ανταμείψει τον εαυτό της, καθώς μόλις είχε προσληφθεί σε μία καλή δουλειά. «Λίγη ώρα αφότου άρχισε η συνεδρία, ένιωσα τα δάκτυλα του στον κόλπο μου», υποστήριξε στον ιστότοπο Buzzfeed εμφανώς σοκαρισμένη. Περισσότερες από 180 γυναίκες κατήγγειλαν ότι έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από τους μασέρ της εταιρείας, σύμφωνα με την Daily News.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση