GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσακαλώτος: Δεν μιλάμε για «success story» αλλά για «true story»

Εμείς δεν μιλάμε για «success story» αλλά για «true story», τόνισε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος μιλώντας στη Βουλή, τονί...


Εμείς δεν μιλάμε για «success story» αλλά για «true story», τόνισε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος μιλώντας στη Βουλή, τονίζοντας ότι αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.
"Βγήκαμε στις αγορές και θα ξαναβγούμε για να χτίσουμε «αποθέματα» για την έξοδο από το πρόγραμμα, είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και επιτέθηκε στην αντιπολίτευση λέγοντας ότι «όταν εσείς φύγατε, αφήσατε άδεια ταμεία».
«Ανεξάρτητα ποια θα είναι η επόμενη κυβέρνηση, εμείς θα έχουμε τα αποθέματα, για να μπορεί να σταθεί η χώρα στα πόδια της», επεσήμανε.
Η ΝΔ, είπε ο υπουργός Οικονομικών, έχει βάλει τόσο χαμηλά τον πήχη, που μπορεί να περάσει από πάνω ακόμη και «μία φυματική σαρανταποδαρούσα με πρόβλημα μηνίσκου στα 25 από τα 40 πόδια και κρατώντας σακούλες με τα ψώνια της εβδομάδας από τα Lidl».
Παράλληλα αναγνώρισε ότι η κυβέρνηση επιβάρυνε φορολογικά περισσότερο τη μεσαία τάξη, με το επιχείρημα ότι αποφάσισε να προτάξει την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής φτώχειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση