GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι αποκάλυψε ο Σπαλιάρας για το φαγητό στο Survivor

Καλεσμένος στην εκπομπή η "Φωλιά των Κου Κου" ήταν σήμερα ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε και για τις δυσκολ...


Καλεσμένος στην εκπομπή η "Φωλιά των Κου Κου" ήταν σήμερα ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε και για τις δυσκολίες που πέρασε κατά τη διάρκεια του Survivor.

Το γνωστό μοντέλο παραδέχθηκε πως τα χρήματα που έπαιρναν ήταν καλά αλλά η πείνα «δεν παλευόταν».

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, ο λόγος που αποδέχτηκε την πρόταση να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης, ήταν επειδή πίστευε ότι θα τους έδινε η παραγωγή κρυφά φαγητό.

«Ήταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες. Όλοι νομίζουν ότι μας έδιναν φαγητό off camera. Κι εγώ αυτό νόμιζα, γι’ αυτό πήγα» δήλωσε. Ωστόσο, αυτό σύμφωνα με τον πρώην παίκτη, δεν συνέβη.

Όσο για τα επαγγελματικά του, δήλωσε πως δέχθηκε αρκετές προτάσεις, ωστόσο, καμία δεν τον έκανε να πει το «ναι». «Θα ήθελα να κάνω κάτι τηλεοπτικό αλλά δεν βιάζομαι. Έχω κλείσει αρκετά διαφημιστικά και συμβόλαια και είμαι πολύ ικανοποιημένος όσον αφορά στη δουλειά μου», ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση