GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To μήνυμα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου για τη ρεβάνς με την Κροατία

Το δικό του μήνυμα στέλνει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ενόψει της ρεβάνς με την Κροατία. Ο Έλληνας αμυντικός σε ανάρτηση του στο Fac...


Το δικό του μήνυμα στέλνει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ενόψει της ρεβάνς με την Κροατία. Ο Έλληνας αμυντικός σε ανάρτηση του στο Facebook, αναφέρει ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα στην αυριανή αναμέτρηση.
«Όποιος κι αν είναι ο στόχος, μεγάλος ή μικρός, είναι πάντα σημαντικός για την ιστορία της χώρας μας και την αξία της ομάδας. Για αυτό, σε αυτή τη δύσκολη στροφή της Εθνικής μας, είναι σημαντικό να παραμείνουμε όλοι μαζί και να μη χάσουμε όσα με κόπο καταφέραμε: να γίνουμε ξανά ομάδα και να κερδίσουμε το σεβασμό. Κι αυτό το χρωστάμε σε όλους τους Έλληνες.
Στόχος τώρα είναι να δώσουμε τα πάντα, μέχρι τέλους και ό,τι κι αν γίνει τελικά να είμαστε σίγουροι ότι παλέψαμε όπως οι Έλληνες ξέρουμε», ήταν το μήνυμα του 29χρονου διεθνούς κεντρικού αμυντικού στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση