GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Πόλεμος» στο Twitter Άδωνι-Κωνσταντινέα για την έξοδο στα μπουζούκια - ΦΩΤΟ

Άγρια κόντρα ξέσπασε στο Twitter ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη και τον βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Κωνσταντ...


Άγρια κόντρα ξέσπασε στο Twitter ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη και τον βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Κωνσταντινέα για την έξοδο του δεύτερου σε μπουζούκια το βράδυ του περασμένου Σαββάτου σε μία περίοδο, όπου ο πρωθυπουργός είχε κηρύξει εθνικό πένθος για τα θύματα από τις φονικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική.
Αρχικά ο κ. Γεωργιάδης έκανε ένα tweet με το δημοσίευμα της αθλητικής ιστοσελίδας (σ.σ. to10.gr) που φιλοξενούσε φωτογραφία από την έξοδο του βουλευτή στα μπουζούκια και στη λεζάντα ανέφερε: «Κωνσταντινέα ξημερώματα, δίνεις δικαιώματα: αυτός ο τύπος έβριζε την Δήμαρχο και ειρωνευόταν εμένα το πρωί!.. Ντροπή», με δεδομένο και τα όσα έγιναν σε τηλεοπτικό πλατό νωρίτερα το πρωί της Κυριακής.
Ακολούθησε η απάντηση του βουλευτή για τα μπουζούκια. Ο κ. Κωνσταντινέας ανέφερε ότι «από πότε είναι μεμπτό να πηγαίνει κανείς (καλεσμένος) σε Κέντρο Διασκέδασης να τιμήσει τα προεόρτια γάμου του συνεργάτη του? #υποκρισία». Ο κ. Γεωργιάδης ανταπάντησε ότι «μεμπτό είναι να είναι βουλευτής, να έχουμε εθνικό πένθος με 20 νεκρούς και να υποκρίνεται στην τηλεόραση το πρωί πόσο συντετριμμένος είναι».
Η κόντρα συνεχίστηκε με τον κ. Κωνσταντινέα να γράφει: «Επί των επιχειρημάτων που τέθηκαν θα απαντάς πολιτικέ λαϊκιστή!! Απολογήσου για αυτά που λες εσύ και άσε τον λαό να κρίνει #fakenews» και τον κ. Γεωργιάδη να απαντά εκ νέου.
«Δεν έθεσες απολύτως κανένα επιχείρημα. Προσπάθησες ανεπιτυχώς να αθωώσεις την Δούρου από τις ευθύνες της. Ντροπή σου», ανέφερε στο νέο του tweet ο αντιπρόεδρος της ΝΔ με τον Πέτρο Κωνσταντινέα να γράφει: «Βάλε το βίντεο και άκου ξανά. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια της ψηλά με σένα. Δε σπαταλάω άλλο χρόνο για την αφεντιά σου. Καταντάει γελοίο #dourou #FakeNews. Έλα αύριο σαν καλός βουλευτής να ψηφίσεις το κοινωνικό μέρισμα, που διαλύσατε 30 χρόνια την κοινωνία! Καλό σου βράδυ!».
«Πρέπει να έχεις μεγάλο θράσος για να μιλάς με τέτοιο ύφος ενώ έχεις γίνει πανελληνίως ρεζίλι με την αναισθησία σου! Είσαι απαράδεκτος», έγραψε σε νέο tweet ο κ. Γεωργιάδης με τον Πέτρο Κωνσταντινέα να ζητά από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ να του απαντήσει σε ποιο σημείο της κόντρας του στο τηλεοπτικό πάνελ έβρισε τη δήμαρχο.
«Επιπλέον θα ήθελα να μου υποδείξεις σε ποιο σημείο έβρισα την Δήμαρχο... Έτσι όπως πας θα χρηστείς ο απόλυτος αρχιτέκτονας των #FakeNews», ανέφερε στο tweet του ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ να επικαλείται δημοσίευμα από την εκπομπή και να τουιτάρει: «Θα έπρεπε να κρύβεσαι από τη ντροπή σου που έχεις και τα μούτρα να μιλάς με ύφος! Απαράδεκτε!».
Ο «πόλεμος» των δύο ανδρών στο Twitter, όμως, συνεχίστηκε. «Το ποιος είναι ο καθένας κ ποια πορεία έχει ακολουθήσει το γνωρίζει ο κόσμος ξεκάθαρα... Αλλά μεγαλύτερο πολιτικό "μπιφτεκά" σαν και του λόγου σου δεν έχει γνωρίσει αυτός ο τόπος... Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι!», έγραψε σε νέο tweet ο κ. Κωνσταντινέας με τον κ. Γεωργιάδη να τον ρωτά: «Αυτή είναι η απάντηση σου στο ότι πήγες στην Πάολα μέχρι τα ξημερώματα και μετά μας έλεγες ότι πενθείς για τους νεκρούς της Μάνδρας; Ντροπή».
Τελικά, o καβγάς των δύο ανδρών στο Twitter ολοκληρώθηκε με ανάρτηση από τον κ. Κωνσταντινέα μίας φωτογραφίας από έξοδο του κ. Γεωργιάδη με τη σύζυγο του στα μπουζούκια.
Δείτε τα tweets:



2 σχόλια

  1. ΣΚΑΤΑ τα έκαναν άλλη μια φορά οι Συριζανελ με ΤΟ Κοινωνικό μέρισμα που ΑΥΤΟ θα είναι καιο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥΣ..

    Ζητούν όλους τους λογαριασμούς καταθέσεων αν με φιλοξενεί το παιδί μου:!!ΚΑΙ Το σύνολο της ακίνητης περιουσίας μας ..το παιδί μου ήταν πυρηνικός στην ΝΑΣΑ ΚΑΙ έχει στην άκρη 100.000 ευρώ για την οικογένεια του..

    ΈΜΕΝΑ ΡΕ ΜΑΛΆΚΑ ΤΣΙΠΡΑ τι με βάζεις στα οικονομικά παιδιού μου;; δεν φτάνει που δεν με χει να κοιμάμαι στο ΔΡΌΜΟ καιθα του πεις και γιατί έχει βγάλει χρήματα στην Αμερική;;και τα έφερε στην ΕΛΛΆΔΑ;;ΓΙΑ να του τα βάλετε ως οικογενειακό εισόδημα ΔΙΚΌ ΜΟΥ;;; ΓΑΜΏ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΣΟΥ ΓΑΜΏ ΚΑΙ ΤΟ ΜΈΡΙΣΜΑ ΣΟΥ ..ΕΕΕ ΑΣ ΚΌΨΟΥΜΕ να κάνουμε ατομικές φορολογικέ δήλωσης Η ΣΕ εγκλήματα να πηγαίνει φυλακή όλη η οικογένεια...ΝΑ ΠΆΤΕ ΣΤΟ ΧΙΛΛΙΟ ΔΙΆΟΛΟ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΑΝΊΚΑΝΟΙ..

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΕΦΤΕ ΤΟΥΣ ΌΤΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΉΣΕΤΕ ΣΕ ΤΡΆΠΕΖΑ ΟΎΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΏ..

    ΕΊΝΑΙ ΌΛΟΙ ΑΝΊΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΞΕΦΤΗΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην πολιτική, διαδέχεται κανείς ηλίθιους και αντικαθίσταται από ανίκανους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση