GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παιδί-«διάνοια» θυμάται την προηγούμενη ζωή του στον … Άρη και γίνεται viral - ΒΙΝΤΕΟ

Το ενδιαφέρον των επιστημόνων έχει κεντρίσει η ιστορία ενός 20χρονου σήμερα άνδρα από τη Ρωσία, ο οποίος υποστηρίζει πως έχει μνήμες απ...


Το ενδιαφέρον των επιστημόνων έχει κεντρίσει η ιστορία ενός 20χρονου σήμερα άνδρα από τη Ρωσία, ο οποίος υποστηρίζει πως έχει μνήμες από την προηγούμενη ζωή του, την οποία έζησε -σύμφωνα με τα λεγόμενά του- πολύ μακριά από τη Ρωσία όπου ζει σήμερα!
Ο Boriska Kipriyanovich είχε γίνει πρωταγωνιστής του ντοκιμαντέρ «Boriska:Το αγόρι-φαινόμενο από τον Άρη», όταν ήταν ακόμα παιδί, καθώς οι ιδιαίτερες διανοητικές του ικανότητες και οι μνήμες που υποστήριζε πως έχει από τη ζωή του στον πλανήτη Άρη, μόνο συνήθεις δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.
Από πολύ μικρή ηλικία, ο Μπόρις αφηγούνταν σε ερευνητές και ειδικούς μνήμες από την προηγούμενη ζωή του. Όπως λέει, έζησε σε έναν εξωγήινο πολιτισμό, που καταστράφηκε από έναν πόλεμο και εν συνεχεία εξαφανίστηκε ολοσχερώς, κατόπιν πυρηνικής καταστροφής.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, το ύψος των Αρειανών ξεπερνά τα δύο μέτρα, ενώ εισπνέου διοξείδιο του άνθρακα. Ο ίδιος υποστηρίζει πως ήταν πιλότος, ο οποίος ταξίδεψε στον πλανήτη Γη, όπου και ξαναγεννήθηκε το 1996.
Τους ισχυρισμούς του Μπόρις δεν μπορεί κανείς -τουλάχιστον, προς το παρόν- να τους επιβεβαιώσει. Αυτό που έχουν διαπιστώσει, όμως, οι ειδικοί είναι πως ο Μπόρις διαθέτει νοημοσύνη κατά πολύ υψηλότερη σε σχέση με τον μέσο άνθρωπο, ενώ ήταν σε θέση να μιλάει, να γράφει και να διαβάσει από την ηλικία των 18 μηνών!
Στο παρακάτω βίντεο, μπορείτε να δείτε απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ:

Πηγή πληροφοριών: Mirror

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση