GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Wall Street: Έκλεισε με πτώση

Πτωτικά έκλεισε η Wall Street την εβδομάδα, καθώς οι επενδυτές σκέφτονταν για την τύχη που θα έχει το φορολογικό νομοσχέδιο των Ρεπουμπλ...


Πτωτικά έκλεισε η Wall Street την εβδομάδα, καθώς οι επενδυτές σκέφτονταν για την τύχη που θα έχει το φορολογικό νομοσχέδιο των Ρεπουμπλικάνων.

O Dow Jones μειώθηκε 0,43% στις 23.358,03 μονάδες, ενώ ο S&P 500 και ο Nasdaq υποχώρησαν 0,26% και 0,15%, αντίστοιχα.

Οι επενδυτές ελπίζουν ότι ο φορολογικός νόμος που συζητείται στο Κογκρέσο θα ενισχύσει τα εταιρικά κέρδη και θα στηρίξει τη συνέχεια του ράλι της αγοράς.

Οι Ρεπουμπλικάνοι έκαναν σημαντικά βήματα χθες προς τη μεγαλύτερη φορολογική μεταρρύθμιση από τη δεκαετία του 1980, με τη Βουλή των Αντιπροσώπων να εγκρίνει ένα ευρύ πακέτο φορολογικών μειώσεων.

Έρευνα του Reuters, ωστόσο, έδειξε ότι σχεδόν τα δύο τρίτα των οικονομολόγων που ρωτήθηκαν δεν πιστεύουν ότι η κυβέρνηση Τραμπ θα μπορούσε να περάσει το νομοσχέδιο από το Κογκρέσο φέτος, καθώς η μάχη στη Γερουσία αναμένεται πιο δύσκολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση