GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκλεισε με νέα ρεκόρ η Wall Street

Με νέα ρεκόρ έκλεισαν οι δείκτες της Wall Street σήμερα, με αιχμή τα κέρδη των τεχνολογικών μετοχών που καταγράφουν φέτος τις καλύτερες ...


Με νέα ρεκόρ έκλεισαν οι δείκτες της Wall Street σήμερα, με αιχμή τα κέρδη των τεχνολογικών μετοχών που καταγράφουν φέτος τις καλύτερες επιδόσεις. 

Ο Dow Jones σημείωσε άνοδο 0,69% στις 23.590,83 μονάδες, ενώ ο S&P 500 και ο Nasdaq αυξήθηκαν 0,65% και 1,06%, αντίστοιχα.

Ο τεχνολογικός δείκτης (SPLRCT) σημείωνε άνοδο 1,1% πριν το κλείσιμο της συνεδρίασης, με τη βοήθεια της Apple. Ο δείκτης έχει αυξηθεί 38,5% φέτος, πολύ περισσότερο από κάθε άλλον. Ο S&P 500 καταγράφει κέρδη 16,1% από την αρχή του 2017.

Οι μετοχές του κλάδου υγείας ενισχύθηκαν από τα ισχυρά αποτελέσματα της εταιρείας κατασκευής ιατρικών συσκευών Medtronic, η μετοχή της οποίας αυξανόταν 5,2% μετά την ανακοίνωση από αυτή καλύτερων του αναμενόμενου αποτελεσμάτων.

Με την περίοδο ανακοινώσεων εταιρικών κερδών για το τρίτο τρίμηνο να οδεύει στο τέλος της και καθώς δεν αναμένεται άμεσα η δημοσιοποίηση σημαντικών μακροοικονομικών στοιχείων, οι συναλλαγές προβλέπεται να επιβραδυνθούν ενόψει της αργίας της Πέμπτης για την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Πηγή πληροφοριών: Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση