GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Wall Street: Έκλεισε με μικτά αποτελέσματα

Με μικτά αποτελέσματα έκλεισε η Wall Street σήμερα, καθώς οι τεχνολογικές και ενεργειακές μετοχές προσπαθούσαν να διαμορφώσουν τάση. Ο D...


Με μικτά αποτελέσματα έκλεισε η Wall Street σήμερα, καθώς οι τεχνολογικές και ενεργειακές μετοχές προσπαθούσαν να διαμορφώσουν τάση. Ο Dow Jones υποχώρησε 0,3%, ενώ ο S&P 500 σημείωσε απώλειες μικρότερες από 0,1% και ο Nasdaq αυξήθηκε λιγότερο από 0,1%.

Ο τεχνολογικός δείκτης του S&P υποχωρούσε πριν το κλείσιμο της συνεδρίαση, μετά από δύο ημέρες κερδών, με αιχμή τις μετοχές της Hewlett Packard και της HP.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Hewlett Packard δήλωσε ότι θα παραιτηθεί τον Φεβρουάριο, ωθώντας τη μετοχή της εταιρείας σε πτώση 7,8%.

Ο ενεργειακός δείκτης σημείωνε άνοδο 0,44%, καθώς η τιμή του αμερικανικού αργού έκανε άλμα 1,5% και έφθασε σε υψηλό δύο και πλέον ετών.

Ο όγκος των συναλλαγών ήταν χαμηλός, εν όψει της αυριανής αργίας για την Ημέρα των Ευχαριστιών και τη μικρότερη διάρκεια της συνεδρίασης την Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση