Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ
Κυκλοφόρησε το 2o φύλλο. Κάντε κλικ για να το δείτε...
 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2017

  Wall Street: Έκλεισε με μικτά αποτελέσματα


  Με μικτά αποτελέσματα έκλεισε η Wall Street σήμερα, μετά τα απογοητευτικά αποτελέσματα τρίτου τριμήνου της Priceline και εν μέσω ανησυχιών των επενδυτών ότι μπορεί να «νερωθεί» το σχέδιο των Ρεπουμπλικάνων για τη μείωση της εταιρικής φορολογίας. Ο Dow Jones σημείωσε οριακή άνοδο 0,04%, ενώ και ο S&P 500 και ο Nasdaq κατέγραψαν απώλειες 0,02% και 0,3%, αντίστοιχα.

  Ο χρηματοπιστωτικός δείκτης του S&P 500 σημείωνε απώλειες 1,4% πριν το κλείσιμο της αγοράς, τις μεγαλύτερες από όλους τους επιμέρους δείκτες. Η μετοχή της Goldman Sachs σημείωνε πτώση 1,26% και είχε τη μεγαλύτερη επίπτωση στον Dow Jones, ενώ οι μετοχές Sponsoredτης JPMorgan και της Bank of America ήταν μεταξύ των τριών μεγαλύτερων βαριδιών του S&P 500.

  Η μετοχή της Priceline έκανε βουτιά 13,15% και της TripAdvisor 22% σε χαμηλό 5ετίας, καθώς τα κέρδη που ανακοίνωσαν και οι δύο εταιρείες ήταν χαμηλά.

  Ο S&P 500 έχει αυξηθεί περίπου 15% από την αρχή του 2017, με τη βοήθεια των ισχυρών εταιρικών κερδών, της βελτίωσης της αμερικανικής οικονομίας και των υποσχέσεων του Ντόναλντ Τραμπ για μείωση των φόρων.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Wall Street: Έκλεισε με μικτά αποτελέσματα Rating: 5 Reviewed By: Press- gr