GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Wall Street: Έκλεισε με κέρδη

Ανοδικά έκλεισε η Wall Street, καθώς το ράλι που έκαναν οι κατασκευαστές βιντεοπαιχνιδιών αντιστάθμισε τις αμφιβολίες για την προώθηση τ...


Ανοδικά έκλεισε η Wall Street, καθώς το ράλι που έκαναν οι κατασκευαστές βιντεοπαιχνιδιών αντιστάθμισε τις αμφιβολίες για την προώθηση του φιλόδοξου σχεδίου μείωσης της εταιρικής φορολογίας και την αδυναμία των τραπεζών. Ο Dow Jones αυξήθηκε οριακά, ενώ ο S&P 500 και ο Nasdaq σημείωσαν κέρδη 0,1% και 0,3%, αντίστοιχα.

Η μετοχή της Apple σημείωνε άνοδο 0,65% πριν το τέλος της συνεδρίασης και η χρηματιστηριακή αξία της αναμενόταν για πρώτη φορά υψηλότερα από 900 δισ. δολάρια στο κλείσιμο της αγοράς.

Το φορολογικό νομοσχέδιο, που ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα, αναμένεται να αντιμετωπίσει ισχυρές αντιδράσεις από ομάδες συμφερόντων. Οι Ρεπουμπλικάνοι δεν έχουν καταφέρει ακόμη να σημειώσουν μία μεγάλη νομοθετική νίκη από την έναρξη της προεδρικής θητείας του Τραμπ, παρά το γεγονός ότι ελέγχουν και τα δύο σώματα του Κογκρέσου – τη Γερουσία και τη Βουλή των Αντιπροσώπων – καθώς και τον Λευκό Οίκο.

Ο S&P 500 έχει αυξηθεί περίπου 21% από την εκλογή του Τραμπ πριν από ένα χρόνο, εν μέρει λόγω των υποσχέσεων του για φορολογικές μειώσεις και άλλα φιλικά προς τις επιχειρήσεις μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση