GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Λευκές χειροπέδες" στη Βρετανία - Χάος στις πτήσεις και στους δρόμους - "Σπάνε" τα θερμόμετρα στους -12 βαθμούς

...

Τον βαρύτερο χειμώνα των τελευταίων ετών βιώνει η Μεγάλη Βρετανία, καθώς σφοδρές χιονοπτώσεις έχουν πλήξει τις περιοχές της Σκωτίας, της Βόρειας Ιρλανδίας, της βόρειας Αγγλίας και της Ουαλίας.

Η χώρα έχει παραλύσει, αφού συνεχώς ακυρώνονται πτήσεις και δρομολόγια τρένων. Τα χιόνια έχουν επίσης προκαλέσει και τεράστια προβλήματα στο οδικό δίκτυο. Κεντρικές λεωφόροι έχουν κλείσει, ενώ τα συνεργεία δουλεύουν ακατάπαυστα για να απομακρύνουν τις μεγάλες ποσότητες χιονιού.

Σε κάποιες περιοχές μάλιστα έχουν σημειωθεί και διακοπές ρεύματος.

Στο Σένιμπριτζ της Ουαλίας το χιόνι έφτανε τα 28 εκατοστά και στο Χάι Γουάικομπ, έξω ακριβώς από το Λονδίνο, τα 12. Το κρύο είναι τσουχτερό, καθώς το θερμόμετρο κατά τις νυχτερινές ώρες μπορεί να πέσει μέχρι και τους -12 βαθμούς Κελσίου.

Προβλήματα από την κακοκαιρία και στη βόρεια Γαλλία

Νωρίτερα σήμερα, ένα φεριμπότ που μετέφερε περισσότερους από 300 επιβάτες εξόκειλε στο λιμάνι του Καλαί, στη βόρεια Γαλλία, χωρίς να τραυματιστεί κανείς λόγω της κακοκαιρίας.

Πηγή φωτο: Reuters, Daily Mirror

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση