GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκρυψε 12χρονο στο ταμπλό του αυτοκινήτου - ΦΩΤΟ ΣΟΚ

...

Ένας 65χρονος άνδρας από το Μαρόκο συνελήφθη από τις Αρχές καθώς προσπάθησε να περάσει παράνομα στην Ισπανία 12χρονο αγόρι το οποίο είχε κρύψει στο ταμπλό του αυτοκινήτου του.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή, όταν κατά τη διάρκεια ελέγχου του οχήματος του 65χρονου οι αστυνομικοί ανίχνευσαν με ειδική συσκευή τον παλμό της καρδιάς του παιδιού.

Χρειάστηκε να ξηλωθεί το ταμπλό του αυτοκινήτου, για να απεγκλωβιστεί το παιδί, το οποίο αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα.

Ο 12χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ ο 65χρονος οδηγός του αυτοκινήτου θα οδηγηθεί στο δικαστήριο και αναμένεται να φυλακιστεί.

"Η επιχείρηση άρχισε όταν οι αξιωματικοί σταμάτησαν το αυτοκίνητο με μαροκινές πινακίδες για να επιθεωρήσουν το όχημα και να ελέγξουν τα έγγραφα του οδηγού. Όλα κυλούσαν ομαλά στον έλεγχο μέχρις ότου μια λεπτομέρεια κίνησε την υποψία των αστυνομικών. Η συσκευή για τους παλμούς χτύπησε, όποτε και οι φύλακες κατάλαβαν ότι κάτι πάει στραβά κάπου μέσα στο όχημα" ανέφερε στους δημοσιογράφους ένας εκπρόσωπος των Αρχών.

Πηγή πληροφοριών: thesun.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση