GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητέρα καταγγέλλει ότι Αλγερινοί προσπάθησαν να αγοράσουν την 12χρονη κόρη της

Μια συγκλονιστική καταγγελία, φέρνει στο φως ο "Πολίτης της Χίου". Η μητέρα ενός 12χρονου κοριτσιού βρίσκονταν σ' ένα κατά...

Μια συγκλονιστική καταγγελία, φέρνει στο φως ο "Πολίτης της Χίου".
Η μητέρα ενός 12χρονου κοριτσιού βρίσκονταν σ' ένα κατάστημα του νησιού. Βγαίνοντας έξω το μικρό κορίτσι της είπε ότι δυο αλλοδαποί την πλησίασαν κι ο ένας από τους δυο την πρόσφερε χρήματα. «I give you dollars to buy you», ανέφερε στη μητέρα της η μικρή ότι της είπε. Της περιέγραψε μάλιστα τους δυο άνδρες.
Η μητέρα κινήθηκε αμέσως στην Αστυνομία για να καταγγείλει το περιστατικό, σύμφωνα όμως, με τα λεγόμενα της, διαπίστωσε όμως απροθυμία ακόμα και στην καταγραφή του. «Μου έλεγαν να φύγω και να πάω την επόμενη μέρα. Συμβουλεύτηκα αμέσως δικηγόρο και επέμεινα. Η στάση μου τους υποχρέωσε να πάρουν στοιχεία από την κόρη μου και μέσα σε ένα τέταρτο συνέλαβαν δυο άτομα. Το παιδί μου αναγνώρισε τον έναν από τους δύο, αυτός που της έκανε την πρόταση να τη χρηματίσει», δηλώνει η μητέρα στον "Πολίτη Χίου", η οποία χρειάστηκε να παραμείνει 4 ώρες στην Αστυνομική Διεύθυνση.
Τον 27χρονο Αλγερινό πρόδωσε το μαύρο μπουφάν, η ουλή στο μέτωπο και το μαύρο τσαντάκι που κρατούσε με αποτυπωμένη τη σημαία της Αγγλίας. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν άμεσα. Κατά τη μεταφορά του με το περιπολικό ο 27χρονος «ξεφορτώθηκε» σακούλα με μικροποσότητα κάνναβης, την οποία έκρυψε κάτω από το πατάκι του αστυνομικού οχήματος. Η ποσότητα εντοπίστηκε και εις βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, αλλά και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, όπως προσέθεσε πριν λίγο στον "Πολίτη Χίου" ο αστυνομικός διευθυντής, παρόλο που η παραπομπή για το συγκεκριμένο αδίκημα δεν γράφηκε στο επίσημο δελτίο Τύπου της Αστυνιομίας.
Με εντολή Εισαγγελεως ορίστηκε τακτική δικάσιμος και ο 27χρονος αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο συνελήφθη εκ νέου από την Αστυνομία και κρατείται στο κρατητήριο για επαναπροώθηση, καθώς έχει λάβει και δεύτερη απορριπτική απόφαση στο αίτημα ασύλου που έχει υποβάλει.
Πηγή: politischios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση