GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Βόμβα" Ερντογάν: Στη Θράκη υπάρχουν 150.000 ομοεθνείς μας - ΒΙΝΤΕΟ

...

Τον λόγο για τον οποίο θα επισκεφθεί τη Θράκη, κατά την επίσημη επίσκεψή του στην Ελλάδα, ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ και τον Αλέξη Παπαχελά, λίγες ώρες πριν την άφιξή του στην ελληνική πρωτεύουσα.

"Είχα πάει στη Θράκη το 2005, εκεί όπου υπάρχουν 150.000 πολίτες ομοεθνείς μας", δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος και συνέχισε: "Από τη στιγμή που θα βρίσκομαι στην Αθήνα, θεωρώ πως δεν θα ήταν σωστό να μην επισκεφθώ του ομοεθνείς μας".

Ο Ερντογάν τόνισε πως ο ενθουσιασμός το 2005 ήταν ιδιαίτερα σημαντικός και αρκετά μεγάλος και πρόσθεσε πως: "Η άφιξη μας στην Αθήνα θα είναι πολύ μεγάλη για τους ομοεθνείς μας και συμπατριώτες μας που χτίζουν μία "γέφυρα" μεταξύ της Τουρκίας και της Ελλάδας και θεωρώ ότι η επίσκεψή μας θα συνεισφέρει εξαιρετικά στην ενδυνάμωση της σχέσης των δύο χωρών".

"Οι Ρωμιοί συμπατριώτες μας στην Τουρκία δεν είναι τόσοι πολλοί, όσοι οι Τούρκοι στη Δυτική Θράκη", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το απόσπασμα από τον ΣΚΑΪ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση