GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα σεξουαλικό σκάνδαλο στο Χόλιγουντ: Σκηνοθέτης κατηγορείται για τον βιασμό 17χρονου

...

Μορφή χιονοστιβάδας λαμβάνουν οι καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις στο Χόλιγουντ, σε μία υπόθεση που εξελίσσεται σε σκάνδαλο μεγατόνων. Αυτή τη φορά, στο «κάδρο» μπαίνει ο Αμερικανός σκηνοθέτης, παραγωγός, σεναριογράφος και ηθοποιός, Μπράιαν Σίνγκερ ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση, κατόπιν μήνυσης που κατέθεσε ένας 17χρονος.

Ο σκηνοθέτης των ταινιών «X-Men», ο οποίος αυτή την εβδομάδα απολύθηκε από τη βιογραφική ταινία για τo θρυλικό ροκ συγκρότημα «Queen» κατηγορείται από τον Σέζαρ Σάντσεζ Γκάζμαν ότι το 2003 του πρότεινε να πάνε βόλτα με γιοτ και τον εξανάγκασε σε σεξουαλικές πράξεις το 2003.

Αργότερα, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο 17χρονος τον προσέγγισε και του είπε ότι είναι παραγωγός και ότι θα μπορούσε να τον βοηθήσει να γίνει ηθοποιός, αν δεν έλεγε τίποτα για το περιστατικό.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά, είπε στον Σέζαρ Σάντσεζ Γκάζμαν ότι «κανένας δεν θα τον πίστευε, αν έκανε καταγγελία και ότι μπορούσε να προσλάβει ανθρώπους που είναι ικανοί να καταστρέψουν τη φήμη κάποιου».

Το γιοτ ήταν ιδιοκτησίας του Λέστερ Γουότερς, εύπορου επενδυτή στον κλάδο της τεχνολογίας, «ο οποίος συχνά διοργάνωνε πάρτι για νεαρούς γκέι στην περιοχή του Σιάτλ» αναφέρεται στη μήνυση.

Εκπρόσωπος του Μπράιαν Σίνγκερ δήλωσε ότι «ο σκηνοθέτης αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς και ότι θα υπερασπιστεί την αθωότητά του μέχρι τέλους».

H μήνυση κατατέθηκε μόλις τρεις μέρες μετά την απόλυση του Σίνγκερ από την ταινία «Bohemian Rhapsody» που γυρίζεται στο Λονδίνο, σύμφωνα με το Variety.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους τού στούντιο 21th Century Fox ο Σίνγκερ απουσίαζε επανειλημμένα από τα γυρίσματα και δεν επέστρεψε μετά την αργία της Ημέρας των Ευχαριστιών με αποτέλεσμα να σταματήσει η παραγωγή.

Αφού απολύθηκε, ο Σίνγκερ δήλωσε ότι δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στα γυρίσματα, επειδή φρόντιζε έναν άρρωστο γονέα του. Το στούντιο όρισε τον Ντέξτερ Φλέτσερ ως αντικαταστάτη του την Τετάρτη.

Ο Σάντσεζ-Γκάζμαν ζητά αποζημίωση για «σοβαρή ψυχολογική, ψυχική και συναισθηματική βλάβη, ντροπή, ταπείνωση και απώλεια της απόλαυσης της ζωής».

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση