GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες τουρκικές «κορώνες»: Καμμένε είπες... Μολών Λαβέ; - Ερχόμαστε να πάρουμε 18 νησιά - BINTEO

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι τουρκικές προκλήσεις στον απόηχο της επίσκεψης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τις πρώτες μέρες του Δεκέμβρη σ...

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι τουρκικές προκλήσεις στον απόηχο της επίσκεψης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τις πρώτες μέρες του Δεκέμβρη στη χώρα μας.
Μετά τους κεμαλιστές σειρά πήρε η επικεφαλής του ακροδεξιού τουρκικού κόμματος, η οποία ζητά από τον Τούρκο Πρόεδρο να πάρει πίσω από την Ελλάδα 18 νησιά.
Συγκεκριμένα, μιλώντας σε πολιτική συγκέντρωση, η Μεράλ Ακσενέρ, είπε χαρακτηριστικά: «Βγήκε ένας υπουργός Άμυνας με το όνομα Καμμένος και είπε στους δικούς μας «Μολών Λαβέ». Ούτε άχνα. Δεν βγάλατε ούτε κιχ. Διότι αν πείτε κάτι πρέπει να κάνετε αυτό που πρέπει. Έχουμε ένα ήρωα των Ιμίων, τον Τούρκσεν, ο οποίος δήλωσε: ''Καμμένε λίγο έμεινε, εμείς ερχόμαστε. Να είσαι έτοιμος''».
Δείτε το βίντεο από τον Alpha:

2 σχόλια

  1. Καλά θα κάνετε εμείς τα πουλάμε όσο όσο πιο φτηνά και από πόλεμο.ανάπτυξη να είναι και ας είναι και από τουρκαλάδες και το οθωμανικό δίκαιο μας αρέσει το συνηθίσαμε από τους σύμμαχους μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα μας κλάσετε τα αρχίδια κώλο Τουρκοι που λένε και οι λαοί μας...δεν μας αφήνουν να σας ανατινάξουμε ότι έχετε σε ηλεκτρονική μορφή στα οπλοστάσια σας..

    Το NIST έχει ξεκινήσει μια διαδικασία για να προσελκύσει για να αξιολογήσει και να τυποποιήσει έναν ή περισσότερους κβαντο-ανθεκτικούς κρυπτογραφικούς αλγόριθμους δημόσιου κλειδιού.

    α τελευταία χρόνια, έχει πραγματοποιηθεί σημαντική έρευνα σε κβαντικούς υπολογιστές - μηχανές που εκμεταλλεύονται κβαντομηχανικά φαινόμενα για την επίλυση μαθηματικών προβλημάτων που είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν για συμβατικούς υπολογιστές...

    Εάν κατασκευάζονται μεγάλης κλίμακας κβαντικοί υπολογιστές, θα είναι σε θέση να σπάσουν πολλά από τα κρυπτοσυστήματα δημόσιου κλειδιού που χρησιμοποιούνται σήμερα.



    Έγγραφα στην κατηγορία "Αναλύσεις Αλγορίθμων"Advances in Cryptology: EUROCRYPT Πρακτικά , Springer-Verlag, , σελ. 474-490.

    ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Διαθέτουμε μια δεύτερη επίθεση προ-εικόνα σε όλα τα n -bit επαναλαμβάνεται συναρτήσεις hash με Damgard-Merkle ενίσχυση και n -bit itermediate κράτη, επιτρέποντας μια δεύτερη προ-εικόνα για να βρεθεί για 2 k μήνυμα -message-μπλοκ με περίπου k \ φορές 2 n / 2 + 1 +2 n-k + 1 εργασία. Χρησιμοποιώντας το SHA1 ως παράδειγμα, η επίθεσή μας μπορεί να βρει μια δεύτερη προμετοχή για ένα 2 60 byte μήνυμα σε 2 106 εργασίες, αντί για τις προηγουμένως αναμενόμενες 2 160δουλειά. Παρέχουμε επίσης ελαφρώς φθηνότερους τρόπους για να βρούμε πολλαπλές αποστολές από τη μέθοδο του Joux. Και τα δύο αυτά αποτελέσματα βασίζονται σε επεκτάσιμα μηνύματα - πρότυπα για την παραγωγή μηνυμάτων ποικίλου μήκους, τα οποία όλα συγκρούονται στο ενδιάμεσο αποτέλεσμα κατακερματισμού αμέσως μετά την επεξεργασία του μηνύματος. Παρέχουμε επίσης αλγόριθμους για την εύρεση διευρυνόμενων μηνυμάτων για μια συνάρτηση κατακερματισμού, χρησιμοποιώντας μόνο ένα μικρό πολλαπλάσιο από το έργο που έγινε για να βρούμε μια μόνη σύγκρουση στη λειτουργία κατακερματισμού.

    πλήρες κείμενο - Postscript]https://www.schneier.com/academic/paperfiles/paper-preimages.pdf ΣΑΣ ΒΛΈΠΟΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΚΟΎΜΕ ΗΛΊΘΙΟΙ..και ούτε σας φοβόμαστε ας έχετε και 10 εκατομμύρια στρατό στην εποχή μας το μυαλό κερδίζει τους ηλίθιους σαν εσάς..


    ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Εισάγουμε μια νέα κρυπτοαναλυτική τεχνική βασισμένη στις επιθέσεις μπούμερανγκ και εσωτερικών επιθέσεων του Wagner. Αρχικά περιγράφουμε αυτή τη νέα επίθεση ως προς την αρχική επίθεση βόμβα και στη συνέχεια αποδεικνύουμε τη χρήση της σε μειωμένες στρογγυλές παραλλαγές του πυρήνα MARS και του Serpent. Επίθεση μας σπάει έντεκα γύρους του πυρήνα MARS με 2 65 επιλέγεται plaintexts, 2 70 μνήμη, και 2 229 μερική αποκρυπτογραφήσεις. Η επίθεσή μας σπάει οκτώ γύρους Serpent με 2 114 επιλεγμένα απλά γράμματα, 2 119 μνήμες και 2 179 μερικές αποκρυπτογραφίες.

    πλήρες κείμενο -https://www.schneier.com/academic/paperfiles/paper-boomerang.pdf

    ΣΙΓΑ ΝΑ μην τρομάξουμε από της υστερίες της φασίστριας ΤΟΥΡΚΑΛΑΣ...τα έχομε διάλυση όλακια αν χρειαστεί θα τα κάνουμε τα όπλα σας να αυτό ανατινάζονται μέσα στα ότι έπαθε και το ΙΡΑΝ με το Stuxnet..

    Uros Ελληνο-Ισραηλινός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση