GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σήμερα στο δικαστήριο η φρικιαστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 18χρονου

...

Η υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης ενός 18χρονου από την Μεσσαρά Κρήτης αναμένεται να εκδικαστεί σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου.

Η καταγγελία είχε γίνει τον Ιανουάριο του 2012 όταν ο 18χρονος σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και μετά από παρότρυνση των οικείων του μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου περιέγραψε τα όσα εφιαλτικά είχε βιώσει στα χέρια συγγενών μίας 14χρονης με την οποία είχαν σχέση.

Σύμφωνα με το βούλευμα οι κατηγορούμενοι φέρονται να κράτησαν με την βία τον 18χρονο μέσα σε ένα αυτοκίνητο για περίπου τέσσερις ώρες. Τον χτυπούσαν, απειλούσαν ότι θα τον σκοτώσουν και στο τέλος τον κακοποίησαν σεξουαλικά με ξένο σώμα, ενώ κατηγορούνται ότι βιντεοσκοπούσαν με το κινητό τηλέφωνο τις σκηνές του εξευτελισμού του.

Οι κατηγορούμενοι διαψεύδουν το περιεχόμενο της καταγγελίας σε βάρος τους. Διαφωτιστικά είναι όμως τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης.

Σε βάρος του 18χρονου έγινε καταγγελία για βιασμό της ανήλικης, για την οποία όμως έχει αθωωθεί δικαστικώς.

Πηγή πληροφοριών: cretalive

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση