GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βροχες και κρύο τη Δευτέρα - Αναλυτική πρόγνωση καιρού 18/12/2017

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο προβλέπονται για σήμερα Δευτέρα. Επίσης, χ...

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο προβλέπονται για σήμερα Δευτέρα. Επίσης, χιονοπτώσεις στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και βαθμιαία και στα βόρεια ημιορεινά. Τα φαινόμενα αυτά αναμένεται να εξασθενήσουν σταδιακά από το βράδυ και από τα δυτικά.
Αναλυτική πρόγνωση καιρού:
Μακεδονία, Θράκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά και βαθμιαία και στα ημιορεινά. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα από το απόγευμα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Βελτίωση από το βράδυ στη δυτική και κεντρική Μακεδονία.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 01 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Νεφώσεις με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά καθώς και στα ημιορεινά της Ηπείρου. Εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 05 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 5 με 7 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ.
Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 05 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Βροχές
Κυκλάδες, Κρήτη
Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ. Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα από το απόγευμα.
Άνεμοι: στα βόρεια από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και από το βράδυ βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Αττική
Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Το βράδυ βελτίωση.
Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 06 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στα γύρω ορεινά. Από το βράδυ βελτίωση.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και από το βράδυ έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 03 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση