GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένας νεκρός και 18 τραυματίες από την έκρηξη στην Αυστρία

...

Ένας νεκρός και 18 τραυματίες είναι ο απολογισμός της φονικής έκρηξης που σημειώθηκε στην εγκατάσταση φυσικού αερίου του Μπαουμγκάρτεν, στην ανατολική Αυστρία, σύμφωνα με τον Ερυθρό Σταυρό.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 08.45 το πρωί και ακολούθησε πυρκαγιά, δήλωσε στο AFP ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Έντμουντ Τράγκσιτζ διευκρινίζοντας ότι η κατάσταση τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο.

Η αστυνομία έκανε λόγο για "60 τραυματίες σε διάφορους βαθμούς, ένας εκ των οποίων σοβαρά". Τα αίτια της έκρηξης δεν έχουν προσδιοριστεί μέχρι στιγμής.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του Ερυθρού Σταυρού της Κάτω Αυστρίας, την οποία επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων APA Σόνια Κέλνερ, ο απολογισμός ανέρχεται σε έναν νεκρό και 18 τραυματίες που χρειάστηκαν πιο επείγουσα βοήθεια.

Ο τερματικός σταθμός του Μπαουμγκάρτεν είναι το βασικό κέντρο διανομής του φυσικού αερίου που προέρχεται από τη Ρωσία και τη Νορβηγία.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP, Sputnik

Πηγή ΦΩΤΟ: AFP

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση