GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρκούδα παίζει ελεύθερη στο χιόνι μετά από 20 χρόνια σε κλουβί - ΒΙΝΤΕΟ

...


Μια αρκούδα περίπου 20 ετών έπαιξε για πρώτη φορά ελεύθερη στο χιόνι, καθώς ήταν κλεισμένη σε κλουβί. Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο αρκούδος «αγκαλιάζει» ένα δέντρο και δεν σταματά να παίζει με το χιόνι.

Ο Buri αιχμαλωτίστηκε λίγο μετά από τη γέννησή του στην Ουκρανία από έναν ιδιώτη, ο οποίος τον κράτησε ως κατοικίδιο και τον άφησε στα παιδιά του μετά τον θάνατό του. Aρκετοί ιδιώτες στη συγκεκριμένη χώρα κρατούν αιχμάλωτα άγρια ζώα, προκειμένου να τα εκμεταλλευτούν οικονομικά ή να τα έχουν ως κατοικίδια, όπως συνέβη στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Η φιλοζωική οργάνωση του Lionel De Lange εντόπισε τον Buri και ξεκίνησε τις απαιτούμενες διαδικασίες για την απελευθέρωσή του.

«Έζησε όλη του τη ζωή στην αιχμαλωσία και είχε πάντα μια στέγη πάνω από το κεφάλι του. Όταν τον βγάλαμε έξω δεν σταματούσε να κοιτάζει τον ουρανό, σαν να αναρωτιόταν γιατί δεν υπάρχει ταβάνι πάνω από το κεφάλι του. Η αρραβωνιαστικιά μου έκλαιγε επειδή δεν είχε δει ποτέ να απελευθερώνουμε μια τέτοια αρκούδα πριν. Το να τον δει να απολαμβάνει το χιόνι και να παίζει για πρώτη φορά ήταν πολύ συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή», δήλωσε ο Lionel De Lange.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση