GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να μην διενεργηθεί νέα νεκροψία στον 21χρονο φοιτητή αποφάσισε ο αρμόδιος Εισαγγελέας

Να μην διενεργηθεί νέα νεκροψία στον 21χρονο φοιτητή, Νίκο Χατζηπαύλου, που βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο, απεφάνθη ο Εισαγγελέας Εφετών ...



Να μην διενεργηθεί νέα νεκροψία στον 21χρονο φοιτητή, Νίκο Χατζηπαύλου, που βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο, απεφάνθη ο Εισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου κ.Κτιστάκης, σύμφωνα με τη Δημοκρατική της Ρόδου.
Οι γονείς του άτυχου φοιτητή, που δεν αποδέχονται την εκδοχή του δυστυχήματος, δια του πληρεξουσίου δικηγόρου τους κ. Γλύκα έχουν υποβάλει μήνυση κατ’ αγνώστων για ανθρωποκτονία από πρόθεση, η οποία αναμένεται να διαβιβαστεί στην κατά τόπο αρμόδια Εισαγγελία Πλημμελειοδικών της Κω.
"Είναι απόλυτα πεπεισμένοι ότι ο θάνατος του παιδιού τους οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Και έχουν καταθέσει στοιχεία", δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας και ανέφερε ότι αυτή τη βεβαιότητα, οι γονείς του άτυχου 21χρονου, την εξέφρασαν κατά τη επίσκεψή τους τη Δευτέρα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου συναντήθηκαν με αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.
"Η οικογένεια έχει πολλά στοιχεία αλλά κυρίως έχει πολλά ερωτήματα, τα οποία είναι αναπάντητα και κανείς δεν μπορεί να τα απαντήσει. Αλλά έχει και στοιχεία, έχει απόψεις κάποιων ανθρώπων που ήταν κοντά στην οικογένεια, που με την φυσική πορεία των πραγμάτων δεν θα μπορούσαν αυτά να ανατραπούν και να μπούμε σε μια λογική ότι ένα άψυχο σώμα βρέθηκε εκεί που βρέθηκε κάνοντας καμπύλη γραμμή. Ο χώρος που βρέθηκε το παιδί είναι σε καμπύλη γραμμή από τον χώρο που έπεσε. Που σημαίνει ότι δε θα μπορούσε να βρεθεί εκεί" σημείωσε ο κ. Γλύκας και πρόσθεσε:
"Βρέθηκαν ίδια παπούτσια σε άλλο σημείο. Είναι ένα στοιχείο που δημιουργεί σοβαρό προβληματισμό. Μπορεί να είναι και ένα τυχαίο γεγονός, αλλά δεν κολλάει εύκολα σε έναν ανθρώπινο νου όταν αυτός ο νους είναι πονεμένος, ότι ίδιο παπούτσι ή ίδια παπούτσια με αυτό που φορούσε ο πολυαγαπημένος γιος, αλλά και η κάλτσα, βρέθηκαν σε άλλο χώρο και τελικά αποδείχτηκε πως δεν είναι τα δικά του. Αν οι έρευνες δεν είχαν εστιαστεί σε αυτό το σημείο και δεν είχε χαθεί τεράστιος, πολύτιμος χρόνος, ίσως το παιδί να ζούσε".
Ο ιατροδικαστής κ. Πάνος Κοτρέτσος, ο οποίο πραγματοποίησε τη νεκροψία – νεκροτομή, στην ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει ότι ο θάνατός του 21χρονου δεν επήλθε από εγκληματική ενέργεια.
Η οικογένεια, πάντως, μέσω του νομικού εκπροσώπου της αναμένεται να υποβάλει προσφυγή κατά της απόφασης και αίτημα για διενέργεια νέας νεκροτομής στον Εισαγγελέα Εφετών Ρόδου.
Πηγή πληροφοριών: dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση