GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέθανε η 21χρονη αδελφή της γνωστής ηθοποιού μετά το φριχτό τροχαίο - Σκοτώθηκαν και οι γονείς της - Χαροπαλεύει η καλλιτέχνης

Δεν έχει τέλος η τραγωδία που χτύπησε την οικογένεια της γνωστής ηθοποιού. Σήμερα το πρωί πέθανε και η μικρότερη αδελφή της. Υπενθυμίζου...

Δεν έχει τέλος η τραγωδία που χτύπησε την οικογένεια της γνωστής ηθοποιού. Σήμερα το πρωί πέθανε και η μικρότερη αδελφή της.
Υπενθυμίζουμε ότι η οικογενειακή βόλτα της 28χρονης Jessica Falkholt κατέληξε σε τραγωδία, κατά τη διάρκεια της Boxing Day που γιορτάζεται τόσο στην Αυστραλία, όσο και στην Μεγάλη Βρετανία, μία μέρα μετά τα Χριστούγεννα.
Το φριχτό τροχαίο έγινε όπως γράφει η Dailymail στην νέα νότια Ουαλία, όταν ένας 50χρονος οδηγός συγκρούστηκε με το αυτοκίνητό του με το αυτοκίνητο της ηθοποιού
Η 21χρονη Annabelle είχε τραυματιστεί σοβαρά και έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μέχρι σήμερα το πρωί όπου τελικά άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο που νοσηλευτόταν.


Στο αυτοκίνητο της ηθοποιού επέβαιναν οι γονείς της Jessica Falkolt, ο 69χρονος Lars και η 60χρονη Vivian, οι οποίοι βρήκαν ακαριαίο θάνατο.

Η 28χρονη ηθοποιός η οποία χαροπαλεύει, έγινε γνωστή μέσα από την δημοφιλή αυστραλιανή σαπουνόπερα home and away στην οποία πρωταγωνιστούσε.
Για την ιστορία το έθιμο της boxing Day ξεκίνησε τον 19ο αιώνα, κατά τη Βικτωριανή περίοδο στην Αγγλία, όπου οι έχοντες συνήθιζαν να κάνουν δώρα προς τους μη έχοντες την επόμενη των Χριστουγέννων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση