GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρήνος στην Άμφισσα για 22χρονο - "Καρφώθηκε" το αυτοκίνητό του σε κολώνα

Ένας 22χρονος έχασε τη ζωή του και δύο φίλοι του νοσηλεύονται, όταν το αυτοκίνητο με το οποίο επέστρεφαν από την νυχτερινή τους διασκέδασ...

Ένας 22χρονος έχασε τη ζωή του και δύο φίλοι του νοσηλεύονται, όταν το αυτοκίνητο με το οποίο επέστρεφαν από την νυχτερινή τους διασκέδαση έπεσε σε κολώνα της ΔΕΗ.
Η διασκέδαση κατέληξε σε τραγωδία για τους τρεις συνομήλικους φίλους από την Άμφισσα τα ξημερώματα των Χριστουγέννων. Λίγο πριν τις 5:30 το πρωί, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν εξετράπη δεξιά της πορείας του στο 1ο χ/μ Άμφισσας – Λαμίας, με συνέπεια να «καρφωθεί» σε κολώνα της ΔΕΗ και να βρει τραγικό θάνατο ο οδηγός του.
Ο 22χρονος είχε πάρει το αυτοκίνητο της μητέρας του για να βγει με τους φίλους του. Τραγική λεπτομέρεια ότι την 1η του έτους είχε τα γενέθλια του. Τραυματισμένοι, εκτός κινδύνου νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Άμφισσας οι δύο συνομήλικοι φίλοι του.
Προανάκριση για τα αίτια που οδήγησαν στο τραγικό δυστύχημα, διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άμφισσας.
Πηγή: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση