GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προφυλακιστέος ο 25χρονος "δράκος" των Αμπελοκήπων

...


Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 25χρόνος «δράκος» που κατηγορείται για επιθέσεις σε βάρος εννέα γυναικών στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Ο άνδρας κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας και του εισαγγελέα, για 3 περιπτώσεις βιασμού και 6 απόπειρες, τις οποίες πραγματοποιούσε νυχτερινές ώρες, φορώντας πάντα λευκά παπούτσια. Του άρεσαν αυτές που φορούσαν κολάν ή μίνι και παπούτσια με ψηλά τακούνια. Μόλις έβλεπε μία γυναίκα ντυμένη έτσι, έβαζε μπρος το άρρωστο σχέδιο του.

Ο 25χρονος που συνελήφθη την Κυριακή, αρχικά δεν αποδεχόταν την κατηγορία και μάλιστα πίστευε πως τον είχαν συλλάβει ως ύποπτο για κλοπή. Όταν όμως τον αναγνώριζαν γυναίκες στις οποίες είχε επιτεθεί τότε αναγκάστηκε να ομολογήσει. Μάλιστα, θεωρούσε πως δεν είχε διαπράξει κάποιο αδίκημα. Φέρεται δε να χαρακτήρισε τις πράξεις του ως «πλάκα και καγκουριά».

Σύμφωνα με τον συνήγορο του, κατά την διάρκεια της απολογίας του, δεν θυμόταν να περιγράψει πολλές από τις πράξεις του και γιαυτό το λόγο προτίθεται να ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση