GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αβάσταχτος ο θρήνος για την 26χρονη Μαρία στην Κρήτη - Πέθανε σε τροχαίο την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της

...

Στο σπίτι της Μαρίας, η χαρά των Χριστουγέννων έγινε μοιρολόι για τον απρόσμενο χαμό της κοπέλας σε τροχαίο στην Κρήτη.

Ο πόνος είναι ανείπωτος στον τόπο καταγωγής της 26χρονης γυναίκας που σήμερα το μεσημέρι οι άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ την ανέσυραν νεκρή από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου της.

Η θανατηφόρα εκτροπή του οχήματος στο οποίο επέβαινε η άτυχη Μαρία Φ. σημειώθηκε στις 14.30 το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Ηρακλείου Ρεθύμνου λίγο πριν το ύψος της Αγίας Πελαγίας. Το όχημα αναποδογύρισε με συνέπεια η 26χρονη να εγκλωβιστεί και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η 26χρονη που κατάγεται από την Αιτωλοακαρνανία, οδηγούσε στο ρεύμα προς Ρέθυμνο και εργαζόταν ως σεκιούριτι σε ξενοδοχείο της Αγίας Πελαγίας. Μάλιστα όταν συνέβη το μοιραίο, η 26χρονη πήγαινε στην εργασία της.

Σοκάρουν τα στοιχεία

Εξίσου σοκαριστικά είναι και τα στοιχεία για τον αριθμό των νεκρών στην άσφαλτο της Κρήτης. Σύμφωνα με αυτά, η άτυχη Μαρία είναι το 8ο θύμα τροχαίου δυστυχήματος επί του ΒΟΑΚ και το 1ο στα όρια του νομού Ηρακλείου.

ΠΗΓΗekriti

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση