GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χίος: 27χρονος Αλγερινός μετανάστης παρενόχλησε 12χρονο κορίτσι

Η μητέρα ενός 12χρονου κοριτσιού ψώνιζε την Πέμπτη σε ένα κατάστημα της Χίου την ώρα που το παιδί της βρισκόταν έξω από το μαγαζί. Φεύγον...

Η μητέρα ενός 12χρονου κοριτσιού ψώνιζε την Πέμπτη σε ένα κατάστημα της Χίου την ώρα που το παιδί της βρισκόταν έξω από το μαγαζί. Φεύγοντας η μικρή παραπονέθηκε στην μητέρα της ότι την πλησίασαν δυο αλλοδαποί και ο ένας από αυτούς της προσέφερε χρήματα λέγοντάς της στα αγγλικά: «I give you dollars to buy you» ("Θα σου δώσω δολάρια για να σε αγοράσω").
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του politischios.gr, η μητέρα πήγε αμέσως στο Τμήμα για να καταγγείλει το περιστατικό, όπου διαπίστωσε απροθυμία ακόμα και στην καταγραφή του από τους αστυνομικούς.
«Μου έλεγαν να φύγω και να πάω την επόμενη μέρα. Συμβουλεύτηκα αμέσως δικηγόρο και επέμεινα. Η στάση μου τους υποχρέωσε να πάρουν στοιχεία από την κόρη μου και μέσα σε ένα τέταρτο συνέλαβαν δυο άτομα. Το παιδί μου αναγνώρισε τον έναν από τους δύο, αυτός που της έκανε την πρόταση να τη χρηματίσει», δήλωσε η μητέρα στο politischios.gr, προσθέτοντας ότι χρειάστηκε να παραμείνει επί 4 ώρες στην Αστυνομική Διεύθυνση.
Τον 27χρόνο Αλγερινό πρόδωσε το μαύρο μπουφάν, η ουλή στο μέτωπο και το μαύρο τσαντάκι που κρατούσε με αποτυπωμένη τη σημαία της Αγγλίας. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν άμεσα και τον προσήγαγαν.
Κατά τη μεταφορά του με το περιπολικό ο μετανάστης προσπάθησε να ξεφορτωθεί ένα σακουλάκι με μικροποσότητα κάνναβης, το οποίο έκρυψε κάτω από το πατάκι του περιπολικού. Όμως έγινε αντιληπτός από τους αστυνομικούς και σχηματίσθηκε εις βάρος του δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, όπως ανάφερε στο politischios.gr ο αστυνομικός διευθυντής Χίου, παρόλο που η παραπομπή για το συγκεκριμένο αδίκημα δεν γράφτηκε στο επίσημο δελτίο Τύπου της Αστυνομίας.
Με εντολή Εισαγγελέα ορίστηκε τακτική δικάσιμος και ο Αλγερινός αφέθηκε ελεύθερος. Ωστόσο, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν ξανά και πλέον τον κρατούν στο τμήμα για επαναπροώθηση, καθώς το αίτημα ασύλου που έχει υποβάλει έχει λάβει και δεύτερη απορριπτική απόφαση.
Πηγή πληροφοριών: politischios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση