GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μυστήριο με τον θάνατο 27χρονου τραγουδιστή

Νεκρός βρέθηκε χθες το απόγευμα, ο 27χρονος τραγουδιστής του δημοφιλούς νοτιοκορεατικού ποπ συγκροτήματος SHINee, Kim Jonghyun. Γνωστός ...

Νεκρός βρέθηκε χθες το απόγευμα, ο 27χρονος τραγουδιστής του δημοφιλούς νοτιοκορεατικού ποπ συγκροτήματος SHINee, Kim Jonghyun.
Γνωστός ευρέως απλά ως Jonghyun, ο τραγουδιστής εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε ένα διαμέρισμα στη Σεούλ. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή, σύμφωνα με το κορεατικό πρακτορείο ειδήσεων Yonhap.
Ο Kim Jonghyun βρέθηκε στην πολυτελή συνοικία Gangnam, στο οικοδομικό τετράγωνο Cheongdam μετά από αναφορά στην αστυνομία από τη μεγαλύτερη αδελφή του ότι ο τραγουδιστής συμπεριφερόταν παράξενα, σύμφωνα με το Variety.
Χωρίς να κατονομάσουν τις πηγές τους, ορισμένα τοπικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι ο 27χρονος τραγουδιστής αυτοκτόνησε. Κάποια άλλα ανέφεραν ότι πέθανε από δηλητηρίαση από εισπνοή μονοξειδίου του άνθρακα από τη θέρμανση στο διαμέρισμα.

Σύμφωνα με αστυνομική ενημέρωση έστειλε ένα μήνυμα στην αδερφή του, το οποίο ακουγόταν σαν σημείωμα αυτοκτονίας. «Περνάω δύσκολα. Παρακαλώ επιτρέψτε μου να φύγω και να πω ότι έκανα καλή δουλειά. Αυτή είναι η τελευταία μου λέξη» ανέφερε το μήνυμα, σύμφωνα με την αστυνομία.
Η SM Entertainment, εταιρεία που εκπροσωπούσε τον τραγουδιστή δεν έχει ακόμη προβεί σε ανακοίνωση.
Ο κόσμος των διασημοτήτων στη Νότια Κορέα είναι πολύ πιεστικός. Από τη μία πλευρά, οι καλλιτέχνες επιβλέπονται στενά από τις δισκογραφικές εταιρείες και τους μάνατζερ. Από την άλλη, κρατούνται σε παράλογα υψηλά πρότυπα συμπεριφοράς και γίνονται αντικείμενο επικριτικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Το συγκρότημα SHINee, ένα πενταμελές boy band, δημιουργήθηκε το 2008 από την SM Entertainment. Έγινε γνωστό τόσο για τις φωνητικές, όσο και για τις χορευτικές επιδόσεις των μελών του και ήταν εξαιρετικά δημοφιλές για την επιρροή που ασκούσε στη μουσική και στη μόδα.

Το συγκρότημα ηχογράφησε έξι άλμπουμ για την κορεατική αγορά και πέντε για τους Ιάπωνες θαυμαστές. Το «Five», το πέμπτο του ιαπωνικό άλμπουμ, κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους.
Κυκλοφόρησε με την έναρξη τής παγκόσμιας περιοδείας, SHINee World Tour, η οποία περιελάμβανε 25 συναυλίες σε 10 πόλεις. Η πιο πρόσφατη συναυλία τους ήταν πριν από 8 ημέρες.
Το συγκρότημα εμφανίστηκε και σε δύο ταινίες – στην ταινία «I AM» του 2012 και το 2015 στο ντοκιμαντέρ «SMTown: The Stage» - καθώς και σε πολυάριθμες τηλεοπτικά reality.
Τα μέλη του συγκροτήματος είχαν ανακηρυχθεί επίτιμοι πρεσβευτές της Gangnam το 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση