GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Της ήρθε ο λογαριασμός του ρεύματος... 284 δισ. δολάρια

...

Δεν πίστευε στα μάτια της μία γυναίκα στις ΗΠΑ, όταν άνοιξε πριν λίγες ημέρες τον λογαριασμό του ρεύματος. Καλούνταν να πληρώσει όχι 100 ή 200 δολάρια, αλλά … 284 δισεκατομμύρια δολάρια! Μάλιστα, η πρώτη δόση για την αποπληρωμή του χρέους της ανερχόταν στα 28.176 δολάρια!

Η Μαίρη Χορομάνσκι σκέφτηκε πως ίσως έφταιγαν τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια, που χρησιμοποίησε για τον στολισμό του σπιτιού της, για τις τόσο υψηλές χρεώσεις από την εταιρεία ρεύματος. Μετά το αρχικό σοκ, η 58χρονη γυναίκα στράφηκε στην εταιρεία ρεύματος και όπως αποδείχθηκε, είχε γίνει λάθος. Έπρεπε, τελικά, να πληρώσει 284,46 δολάρια.

«Τα μάτια μου έπεσαν από το κεφάλι μου. Είχαμε βάλει τα φώτα των Χριστουγέννων και αναρωτήθηκα αν είχαμε κάνει κάποιος λάθος. Όταν αντικρίζεις κάτι τέτοιο η καρδιά σου σταματά να χτυπά, ιδρώνεις, αναρωτιέσαι τι συμβαίνει!», δήλωσε η γυναίκα.

Πηγή πληροφοριών: Washington Post

1 σχόλιο

  1. Τι αγόρασε η ΔΕΗ εταιρία ηλεκτρισμού της Αμερικής?
    Μόνο η ΔΕΗ χρεώνει τέτοια ποσά για κατανάλωση ρεύματος.
    Είμαι σίγουρος ότι αν το έκανε αυτό η ΔΕΗ θα ζητούσε ολο το ποσό απο τον άτυχο πελάτη της και θα υποστήριζε μετα μανίας ότι το έκαψε το ρεύμα αυτό ο χρήστης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση