GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είδε τον "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών" 361 φορές μέσα στο 2017

...


Φανατικούς θαυμαστές απέκτησε η κινηματογραφική επιτυχία του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών».

Μία 24χρονη από τον Καναδά, όμως, το πήγε ένα επίπεδο πιο πέρα. Πρόσφατα, στα συνολικά στατιστικά που ανακοινώνει κάθε χρόνο το Netflix, αποκάλυψε ότι υπήρχε μία συνδρομητής του, που είδε τον «Άρχοντα των δαχτυλιδιών: Η επιστροφή του βασιλιά» 361 φορές κατά τη διάρκεια του 2017.

Αριθμός που μόνο εντυπωσιακός μπορεί να χαρακτηριστεί από τη στιγμή που μιλάμε για μία ταινία δράσης με διάρκεια 4,5 ώρες.

Η 24χρονη εξήγησε τον λόγο που έβλεπε σχεδόν καθημερινά την ταινία αυτή σημειώνοντας χαρακτηριστικά στο Vice: «Ήμουν έγκυος και το μοναδικό μέρος που βολευόμουν για να κοιμηθώ ήταν ο καναπές. Ο ύπνος δεν μπορεί να με πάρει αν δεν υπάρχει κάποιος θόρυβος. Η ταινία αυτή είναι καλογραμμένη και οι χαρακτήρες είναι φοβεροί».

Η Suria-Ann Johns, όπως είναι το όνομα της, τόνισε μάλιστα πως επειδή η ταινία ήταν τόσο μεγάλη, δεν χρειαζόταν να ξυπνάει τόσες φορές για να πατήσει το Play και να αρχίσει ξανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση