GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ούτε σε θρίλερ - Η μυστηριώδης ζωή των 3 παιδιών του Κιμ Γιονγκ Ουν

...


Όπως και μεγάλο μέρος της Βόρειας Κορέας, η προσωπική και οικογενειακή ζωή του δικτάτορα Kim Jong Un περιβάλλεται από απόλυτη μυστικότητα. Λίγα είναι γνωστά για τη σύζυγό του, το Ri Sol-ju, και ακόμη λιγότερα είναι γνωστά για τα τρία μικρά παιδιά που πιστεύεται ότι έχει το ζευγάρι.

Οι περισσότερες διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με την οικογένεια του προέρχονται από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών της Νότιας Κορέας. Επίσης, ο πρώην αστέρας του μπάσκετ, Ντένις Ρόντμαν, μίλησε επίσης στα μέσα μαζικής ενημέρωσης σχετικά με τα παιδιά του Κιμ κατά τη διάρκεια μιας από τις αμφιλεγόμενες επισκέψεις του στη χώρα. Είπε χαρακτηριστικά ότι κράτησε αγκαλιά την κόρη του Κιμ και περιέγραψε τον βορειοκορεάτη ηγέτη ως "έναν καλό πατέρα" που έχει "μια καλή οικογένεια". Η κόρη του Κιμ λέγεται Ju-ae, σύμφωνα με τον μπασκετμπολίστα.

Οι περισσότερες πηγές συγκλίνουν ότι ο Kim και η σύζυγός του έχουν τρία παιδιά. Ο γάμος τους έγινε κάτω από μυστικότητα το 2009. Το πρώτο παιδί του Kim πιστεύεται ότι είναι αγόρι, το οποίο γεννήθηκε το 2010 και το δεύτερο παιδί του πιθανώς κόρη που γεννήθηκε το 2013. Το γεγονός ότι ο Kim έχει τουλάχιστον έναν άνδρα κληρονόμο σημαίνει ότι τελικά η δυναστεία της δικτατορίας της οικογένειας θα συνεχιστεί και μετά από αυτόν. Ωστόσο, το φύλο του τρίτου παιδιού του Κιμ παραμένει άγνωστο. Το παιδί πιστεύεται ότι γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2017.

Οι ακριβείς ηλικίες και τα έτη γέννησης των παιδιών ήταν δύσκολο να διασταυρωθούν, αλλά μπορούν να συναχθούν από τις μεγάλες περιόδους κατά τις οποίες η Πρώτη Κυρία έχει μυστηριωδώς εξαφανιστεί από τη δημόσια ζωή.

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή: Business Insider

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση