GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

4χρονος οδηγεί με 100χλμ/ώρα στους δρόμους της Μόσχας - ΒΙΝΤΕΟ

Έντονες αντιδράσεις από τους χρήστες του διαδικτύου έχει προκαλέσει ένα βίντεο από τη Ρωσία που έχει γίνει viral και δείχνει ένα τετράχ...


Έντονες αντιδράσεις από τους χρήστες του διαδικτύου έχει προκαλέσει ένα βίντεο από τη Ρωσία που έχει γίνει viral και δείχνει ένα τετράχρονο αγοράκι να οδηγεί ένα μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητο, σε υψηλή ταχύτητα σε έναν αυτοκινητόδρομο της Μόσχας.
Σύμφωνα με τη Daily Mail, η αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει τη διενέργεια έρευνας. Στο βίντεο εμφανίζεται ο τετράχρονος καθισμένος στα πόδια μίας γυναίκας να κάνει προσπέραση σε ένα φορτηγό και στη συνέχεια σε ένα βυτιοφόρο, χωρίς να είναι ελεύθερη η αριστερή λωρίδα.
Υπάρχουν σημεία στο βίντεο που η γυναίκα παίρνει το τιμόνι για να επαναφέρει το αυτοκίνητο και άλλα που το παιδί οδηγεί μόνο του. Το βίντεο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από τον ίδιο τον πατέρα του παιδιού στην ιστοσελίδα Ματζόρκα, στην οποία πολύ συχνά αναρτώνται βίντεο από γόνους πλούσιων οικογενειών της Μόσχας με τέτοιου είδους «κατορθώματα».
Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, η θεία του μικρού, Αριάνα, η οποία είναι και η γυναίκα που φαίνεται στο βίντεο, δήλωσε σύμφωνα με τη Daily Mail, πως δεν βλέπει τίποτα κακό σε ό,τι έγινε και πως οι επικριτές της «δεν έχουν μυαλό στο κεφάλι τους».
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση